2777
2789
عنوان

ذهن مريض

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 27 پست
خوش بحالت منم حتما بايد برم پس

اصلا نکران نباش،اصلا،به منم گفتن وسواس فکریه ولی خوب میشی،اما زودتر برو دکتر که مثل پسر عموی من دکترت نگه شیش سال دیگه شااااید خوب بشی

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
اصلا نکران نباش،اصلا،به منم گفتن وسواس فکریه ولی خوب میشی،اما زودتر برو دکتر که مثل پسر عموی من دکترت نگه شیش سال دیگه شااااید خوب بشی

من قلا ام اينجوري بودم ولي بعد از بچه بدتر شدم وقتي تو ماشين ميشينم و شوهرم رانندگي ميكنه همش ژاهامو رو زمين فشار ميدم استرس ميگيرم با اينكه اصلا تند نميره .واقعا نياز دارم به درمان خودم حس ميكنم دارم بدتر ميشم.مرسي عزيزم كه وقت گذاشتي

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟مشاور يا روانشناس؟

عزیزم روانشناس هم میتونی بری.ولی تعداد جلسات و هزینه ش زیاده.و معلوم نیست که کامل رفع شه یا نه.من دختر خاله م اینطوری بود.البته بعد بدنیا اومدن پسرش اینطوری شده بود.رفت پیش روانپزشک یه قرص که دوزش هم خیلی کم بود شش ماه مصرف کرد و قطع کرد.خدا رو شکر کامل مشکلش برطرف شد

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
من قلا ام اينجوري بودم ولي بعد از بچه بدتر شدم وقتي تو ماشين ميشينم و شوهرم رانندگي ميكنه همش ژاهامو رو زمين فشار ميدم استرس ميگيرم با اينكه اصلا تند نميره .واقعا نياز دارم به درمان خودم حس ميكنم دارم بدتر ميشم.مرسي عزيزم كه وقت گذاشتي

عزیزم همه وسواس فکری دارن,اما با شاخ و برگ دادن به افکارشون این تشدید میشه،ایشالا زودتر خبر سلامتیت بیاد

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
فداوتم،اگه نمیتونی بری مشاور تکنیکایی هستن توی نت گ بتونی ب خودت کمک کنی،مث پارادوکس

اره ولي فكر كنم حضوري حرف بزنم و جواب بشنوم زودتر نتيجه بگيرم

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم کتاب چهار اثر از اسکاول شین و بخونی 

تو اون کتاب بهت ثابت میکنه که از هر چی بترسی سرت میاد 

و آموزش میده چکار کنی که این فکرا تو سرت نیاد

کار خوبه خدا درست کنه.....

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم کتاب چهار اثر از اسکاول شین و بخونی تو اون کتاب بهت ثابت میکنه که از هر چی بترسی سرت میاد و آموزش میده چکار کنی که این فکرا تو سرت نیاد

منم به اين موضوع اعتقاد دارم واسه همين خيلي ميترسم.مرسي از پيشنهادت گلم