2777
2789
عنوان

خواب

57 بازدید | 11 پست

لطفا کسی ک میتونه تعبیر کنه جواب بده فرض کنید یکی بخاطره رسیدن ب عشقش ک باباش رضایت بده داره ختم میگیره یک ختم خیلی خیلی مهم بعد از چند روز یکی از دوستاش خواب میبینه عشقش و باباش باهمن و عشقش میخواد عکس سلفی بگیره ولی باباش همش پشت میکنه ب عشقش تعبیرش چیه؟؟؟   و اینم بگم خیلی میگن خواب زن برعکسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش حسوده و خیلی سیاست مدار و زرنگ ک همچین ترفندی رو بکار برده ک دوتا عاشق رو از هم جدا کنه

خوب خواب دیده دوستش و اینکه اون دختر خیلی از دوستش مطمعنه میدونه ک واقعا خیلی ادمه خوبیه

یعنی چی میشه بهتر توضیح بدی لطفا 🥺

عزیزم مثلا شما شما ذهنت درمورد ی چیز منفی خیلی درگیره و شک داری ک ایا اون اتفاق میفته یانه بعد مثل همونو خواب ببینی میگن خواب ظن چپه ینی خابی ک منفی باشه طبق ذهن خودت چپه اتفاق نمیفته اصلا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اها خوب الان خواب اون دختر تعبیرش چیه؟؟

شما بیشتر دوست خودتو میشناسی شاید حسادت میکنه و بااین ترفند میخاد بین شماو طرف مقابلتون جدایی یا سردی ب وجود بیاره

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
شما بیشتر دوست خودتو میشناسی شاید حسادت میکنه و بااین ترفند میخاد بین شماو طرف مقابلتون جدایی یا سرد ...

خوب اون دوست خیلی خوبه و اصلا همچین قستی نداره من از این طرف خیلی خیلی ازش مطمعنم ولی خوب قطعا این خوابم بدون دلیل نیست

خوب اون دوست خیلی خوبه و اصلا همچین قستی نداره من از این طرف خیلی خیلی ازش مطمعنم ولی خوب قطعا این خ ...

هیچ وقت گول ظاهر طرفو نخور

خوب خواب دیده دوستش و اینکه اون دختر خیلی از دوستش مطمعنه میدونه ک واقعا خیلی ادمه خوبیه

ادم بدترین ضربه رو از نزدیکترین افرادش میخوره بهتره اینقدر ساده نباشی 

البته بازم خود دانی صلاح مملکت خویش خسروان دانند