2777
2789
عنوان

لعنت پریودم😭

201 بازدید | 15 پست

امشبب میخاسم احیا بگیرم بعد خونواده من چن ساله انگار با مسجد قهرن کلا😐 نه که بی دین باشن ولی خوب مسجدم بعد از کرونا دیگه نرفتن  

گفتم امشب پاک میشم خودم میرم مسجد ولی نشدم😫 

الان میتونم خودم احیا بگیرم یا حتما باید غسل کرد و پاک بود؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

خوش به حال حال دلتون شبکه۳ تلویزون داره  پخش میکنه التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احیا بگیر عزیزمن مگه چند شب تو سال اینجوری داریم فقط موقع قران به سر دستت به آیات نخوره تموم

اعمال خاصی نداره که قبل از شروعش انجام بدم؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بله احیا میتونی بگیری حمام بری بهتر لباس وپد تمیز استفاد کن سورهای سجده دارنخون فقط دست  به ایه ...

یعنی الان برم حموم؟ 

چشم مرسی

خوش به حال حال دلتون شبکه۳ تلویزون داره  پخش میکنه التماس دعا اللهم عجل لولیک الفرج  الل ...

محتاجیم به دعا

بله احیا میتونی بگیری حمام بری بهتر لباس وپد تمیز استفاد کن سورهای سجده دارنخون فقط دست  به ایه ...

منم پریودم میگن بیشتر از ۷ ایه نباید خوند درسته؟؟ از امروز پریود شدم حیف میخاستم کلی دعا بخونم امشب😭😭😭

اعمال خاصی نداره که قبل از شروعش انجام بدم؟

غسل و نماز و اینا داره که نمیتونی ولی جوشن کبیر بخون اگه تونستی هم از جلوی تلوزیون روضه گوش بده و قران به سر بگیر اصل اینه تو این شب توبه کنی حالا به هر طریقی که میتونی  

ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین

چشم عزیزم 

غسل و نماز و اینا داره که نمیتونی ولی جوشن کبیر بخون اگه تونستی هم از جلوی تلوزیون روضه گوش بده و قر ...

مرسی عزیزممم

بله بهتر غسل شب قدر بکنی دعا خوندن مشکلی نداره التماس دعا دارم 

مرسی عزیزم محتاجیم گلم💚