srms مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 671 عنوان حرفا مامانمو شوهرم شنید 291 بازدید | 9 پست داشتم با مامانم حرف میزدیم یهو مامانم از مادر شوهرم حرف زد گفت مادرشهرم همش چپ چپ نگاه میکرده و از این حرفا شوهرم شنیدبعد رفت پایین مغازه سر کارش یعنی الان ناراحت شده فک میکنه من و مامانم با مامانش دشمنی داریم همش بدش رو میگیم شبهایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد... 1403/01/12 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه19630 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 1490 اره میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
srms مدیر استارتر عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 671 با گوشی حرف میزدم رو بلند گو بود یهو مامانم گفت مادرشوهرت چپ چپ نگاه میکرد بهم فقط همین من سریع بحث رو عوض کردم شبهایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
سنگ_مهربان عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1461 ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین
بوووووووق۱بیییب عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3233 با گوشی حرف میزدم رو بلند گو بود یهو مامانم گفت مادرشوهرت چپ چپ نگاه میکرد بهم فقط همین من سریع بحث ... بنطرم راجبش نه از شوهرن بپرس نه خودت نگران نشون بده چون ایجوری فک میکنه حتما قبلش کلی غیبتش و کردی اگه خودش پرسید بگو مامانم دلخور شده مادرت اینجوری برخورد داشته همین 😁😂