2777
2789
عنوان

قلبمم درد می‌کنه

92 بازدید | 4 پست

قلبم چند روزیه خیلی درد می‌کنه پست قلبم و گردنم و رفتم دکتر دوروز پیش ضربان قلبم ۱۲۰ بود و الان دوباره تپش قلب گرفدم فقط باعثش دوربریام هست چون دکتر هم گفت حمله عصبی دست داده بت 

مادرم و خواهرم اصلا درکم نمیکنن بخدا مرگمو فقط شبانه روز آرزو میکنم دعا کنید فقط بمیرم چون میترسم خودکشی کنم مرگ طبیعی آرزومه فقط داغم بمونه رو دلشون تا آخر با عذاب وجدان بمونن

چو خودتو میخوای فدا کنی؟؟ بمون و زندگی کن....ان شا الله ب حق این شب خوب میشی خواهرم..نگراننباش همچی درست میشه.بهت قول میدم روز تو هم میرسه🌼

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
چو خودتو میخوای فدا کنی؟؟ بمون و زندگی کن....ان شا الله ب حق این شب خوب میشی خواهرم..نگراننباش همچی ...

دیگه خسته شدم دورت بگردم هی بهشون میگم من مگه یبار دیگم میخوام زندگی کنم یبار می‌خوام زندگی کنم از دماغم آوردی دیگه نمی‌کشم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه خسته شدم دورت بگردم هی بهشون میگم من مگه یبار دیگم میخوام زندگی کنم یبار می‌خوام زندگی کنم از د ...

شما فقط اینجور نیستی...ما همه اینجوریم....این حسا رو همه تجربه کردن...فقط بهش اعتنا نکن...امشبو برو مسجد نمازی بخون..منم براتون دعا میکنم..خوب بشید ...از علی ع بخواه..

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا