عزیزم شیاف پروژسترون بذار حتما از پشت بذار چون لکه بینی داشتی ، بعدش برو سونو بده ان شاءالله که چیزی نیست
من داشتم با شیاف قطع شد
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم اولین باره دیدم عزیزم ترشحات قهوه ایه و اگه دستمال بکشم میبینمش اولش خواستم سکته کنم
اصلا استرس نداشته باش عزیزم
فقط خواهشاً استراحت کن ، من پا میشدم چند قدم راه میرفتم دو تا ظرف میشستم دوباره شروع میشد
استراحت کردم بعدش که کامل قطع شد خیالم راحت شد دکتر گفت میتونی پا شی کاراتو کنی
سونو NT دادی؟
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نه سونو قلب رفتم هشت هفته ۱۴ فروردین نوبت nt دارم ولی دارم سکته میکنم
استرس نداشته باش گلم منم لکه بینی داشتم شدید هم بود ولی سونو رفتم همه چی خوب بود یه هماتوم کوچولو داشتم با شیاف و استراحت رفع شد