2777
2789
عنوان

دوقطبی دارم😢

677 بازدید | 45 پست

مثلا حالم یکی دوهفته طبیعیه 3 یا یک روز حالم بده منظورم از حال خوب اینه ک عادیم و طبیعی و ن خوشحالم ن غمگین عادی کلا .بعد س روز یهو دلم میگیره ک چرا انقد بیکسو تنهام هیچکس براش مهم نی ک حالم چطوره همه فکر میکنن همیشه خوشحالم کسی نمیدونه ک من گریه مبکنم زیر پتو شبا .مثلا وقتی ک ناراحت میشم تو 3روز مثلا خاتوادم و فامیل همه رفتن بیرون بگردن منو گفتن نیا منم دلم برادخودم سوخت ک برا هیچکس مهم نیستم و اون 3شبو هرشب زیر پاو گریه میکردم هیچکس بهم اهمیت نمیده ک چمه خودمم ک نمیزارم کسی بفهمه حالم بده و همیشه باخنده میپوشونمش .بعد مثلا ی هفته یا تا دوماه طبیعیم و کاملا عادی ن خوشحال ن ناراحت .بعد س روز با یک روز اینطور دلگبرو داغون میشم هیچکسم نمیدونه وسواس فکری هم دارم همش میترسم ی بیماری اعصابی چیزی بگیرم وسواسم زده داغونم کرده هرچی میشه میترسم دوقطبی و اسکیزوفرنی باشه اسمشم میشنوم تپش قلب میگیرم .توروخدا تو این شبا دعام کنید حالم خوب سه.مشکلم چیه؟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

افسرده شدی؟

البته ما به این میگیم موجی شدن😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعا حالت خوب نمیشه برو پیش روانپزشک حاذق 

منم تقریبا یک ماهه فهمیدم دوقطبی دارم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
افسرده شدی؟ البته ما به این میگیم موجی شدن😂

اره افسردگی رو ک داشتم فکر میکردم خوب شده .پ چرا یهو میگیره بعضی وقتا طبیعیم بعد بهو باز افسردگیم میگیره

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

این اصلا دو قطبی نیست به نظر من 

دو قطبی یعنی وقتی خوشحالی خیلی خوشحال ّباشی و اصلا به غم فکر نکنی  یک حالت شیدایی داشته باشی وقتی هم ناراحتی بیش از حد ناراحت باشی .

مرز بین این دو هم خیلی کمه

با دعا حالت خوب نمیشه برو پیش روانپزشک حاذق  منم تقریبا یک ماهه فهمیدم دوقطبی دارم

خو این علائم اصلا مال دوقطیی بود یا ن .دوقطبی دوحالت افسردگی و خوسحال داره انگار دنیارو بشون دادی من اصلا خوشحال نمیشم زیاد فقط یا عادیم یا گریه

دو قطبی فواصلش انقدر کوتاه نیست و معمولا فواصل فصلی داره. علایمت اسکیزوفرنیرهم نیست. روی خودت تشخیص ...

انگار دوماه زمستون چن وقت شده بود ک خوب شده بودم و دیگه زیاد گریه نمیکردم ولی الان باز ناراحتیام بیستر شده

علائمتون مثل زودرنجی وتحریک پذیری ...به افسردگی میاد .که اونم درجات داره .پنهان ومتوسط وشدید و....

وسواس فکری یا عملی هم معمولا کنار وهمراه افسردگی هست.

افسردگی تحت شرایطی گاهی عود میکنه.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اعتمادبه نفس وانگیزه حدف نداری چرابایدنداشته باشی به نظرت ازهمسن سال هات چی کم داری هیچی به نظرم پس یه حدف انگیزه اعتمادبه نفس حدف مشخص برای خودت داشته باش سعی کن الگوباشی توخانواده

خو این علائم اصلا مال دوقطیی بود یا ن .دوقطبی دوحالت افسردگی و خوسحال داره انگار دنیارو بشون دادی من ...

ببین تشخیص دوقطبی با افسردگی کار راحتی نیست گاهی دوقطبی رو افسردگی تشخیص میدن که داروی ضد افسرگی برای دوقطبی اصلا خوب نیست و تو دوره ی مانیا ،به علائم بیمار شدت میبخشه برای همین تاکید می کنم جای دکتر حاذق برو که بدترت نکنه اگه دوقطبی باشی 

این دو حالت توی دو قطبی معمولا یک هفته تا شش ماه موندگار است یک قطبش افسردگی و یک قطبش سرخوشی است 

با یکی دوتا علائم نمیشه بگی دوقطبی هستی و خودش به دو نوع یک و دو تقسیم میشه تشخیص دکتر برای من نوع خفیفش است و تازه گرفتارش شدم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
علائمتون مثل زودرنجی وتحریک پذیری ...به افسردگی میاد .که اونم درجات داره .پنهان ومتوسط وشدید و.... ...

یعنی افسردگیه .اون موقع ک طبیعیم ن خوشحالم ن غمگین ب غم هام فکر نمیکنم .بعد یهو همشون میریزن رو هم فوران میکنن .الان بیحال شدم از استرس نکنه دوقطبی باشم قفسه سینم درد گرف حالت تهوع دارم