2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بز لایک

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

ناراحت شدی شب قدری نفرین نکنی😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دیر بذاری میرم 

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

بزاررر

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

چه خوشگلیییییی 🍓

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز