2777
2789
عنوان

مذهبیا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه من کلا میلی به آب خوردن ندارم یعنی در طول روزه بودن تشنه نمیشم اصلا

سلام طاعات و عبادات تون قبول سعی کن بعدازافطاربخوری گلم بهتره وحتماقبل خواب آب بخوروبخواب که صبح آب زیادنخوادبخوری دل دردشی

آخه من کلا میلی به آب خوردن ندارم یعنی در طول روزه بودن تشنه نمیشم اصلا

منم یبس شدیدمیشدم

کلی راه رفتم

بالاخره برگ ثناگرفتم پودرکردم خوردم

۳روزراحتی

بعدمدتی اصلالازم نیست بخوری

۱مطلب

من عکس رنگی گرفتم خوب شدم

برای بهضیااینطوریه

انگارگره روده روبازکرده😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سبزی خوردن مخصوصا تره عالیه... ازدختر من بدتر نیستی.. دفعش با خونه گلاب به روت.. فقط تره وپیازچه نجا ...

منم دفعم با خونه الان

روزه هم هستم 

چه کار کنم بنظرتون

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

نه مشکلی بوجود نمیاد . یکم آب بخور فقط . من خیلی خوردم ماه رمضون.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

زنگ بزن مرجع. تا جایی که میدونم روزه به شما واجب نیست و مکروه هم هست

عزیزم جواب مرجع رو برات پس کردم عکسشو گذاشتم نظرتون چیه

من الان موندم تو دوراهیی

عزیزم همورویید خفیف و مختصر نیست یه بیماری جدی و سخته‌ و عوارض مزمن شدنش شدیده. خفیف و مختصر یعنی مثلا ضعف جسمانی یا افت فشار خفیف. نگیر گلم برای خدا سلامتیت مهمتر از هر چیزیه. صدقه بده به جاش 

عزیزم همورویید خفیف و مختصر نیست یه بیماری جدی و سخته‌ و عوارض مزمن شدنش شدیده. خفیف و مختصر یعنی مث ...

ممنون عزیزم

مثل اینکه تجربتون راجب بیماری هموروئید زیاده🙏

ملین خوردید یا آب؟

آره دیگه ازون قرص سبز گیاهبا . ۲-۳ تا می خوردم مواقع عادی . ماه رمضونی اثر نکرد . ۴-۵ تا حتی خوردم . خیلی اذیتم از این بابت. ولی قرص خیلی حالمو بهتر میکنه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.