2777
2789
عنوان

من با مادرم بد رفتار میکنم 😑😞😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرم فوت شده و دیگه فرصتی برای جبران گذشته ندارم تو تا مادرت رو داری حواست باشه جبران کن

عی خدا رحمت کنه 

تازه الان بلاک کردم بعد دعوا دیدم چند بار زنگ زده بود 

ناراخت شدم خودم تو عصبانیت اینکار کردم 

دراوردم جواب دادم 

گفت چرا ب من توهین میکنی اونجوری حرف میزنی 

خیلی بد میگم کلا تیکه میندازم

بابام هم همیشه بهش بی محبته همیشه اذیتش کرده 

بخاطر ما مونده پول و موقعیتم داره خیلی دکتره

گقتم من با تو حرف ندارم برو بقیه رو دوست داشته باش 

بعد خودم ناراحت شدم دارم گریه میکنم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من مشکل تو رو داشتم نمیدونستم دست خودم نبود اینکه چرا انقدر در برابرش مقاومت میکنم

هنوز یکم وجود داره ولی خب سعی کردم با خودم حلش کنم... مادرم قبلا منو تنبیه بدنی میکردن موقع بچگی خیلی شدید و اثر بدی روم گذاشته بود و همیشه فکر انتقام ازش تو سرم بود ناخواسته 

چون بهم بدی کرده بود در مقابل کارهای اشتباه اما کودکانه م

ولی وقتی احساسات خودمو فهمیدم سعی کردم خودم درمانش کنم خودم به کودک درونم محبت کنم و بگم هیچکدوم تقصیر اون نبوده 

سلام🌱

منم اینجوریم خیلی خیلی متاسفانه😥😖😖😖😓😓😓

تازگیا سعی میکنم عصبانی شدنی کلا حرف نزنم تو هم امتحان کن

بعدشمم

بیا امشب از خدا بخوایم خودش کمک کنه 🤲🤲 ما هم تلاشمون رو میکنیم

منم مهربونم همش میگم کمکش کنم  اون یه چیزی بگه دعوا شه من کوتاه نمیام یا بد لحن حرف میزنم  ...

این جمله رو اویزه دلت کن

بر بی دفاع ظلم مکن ،از خدا بترس 

زیرا ز بی دفاع،حمایت ،خدا کند

همین همین 

بزن بیت بعدیش هم بخون 

خودمم اخلاقم تنده متاهلم تا دیر نشده بجنب و رو خودت کار کن عزیزم 

از شیطان به خدا پناه ببر وضو بگیر جاتو عوض کن صلوات بفرس حدیث در مورد احترام به پدر مادر بخون 

تا دیرنشده بجنب تو میتونی درستش کن

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

خاک تو سر منو تو مادر منم دنیا رو به پام میریزه ولی من خرم همیشه هم باهاش دعوا میکنم همیشه 

منم مادرم خیلی خوبه 

پول داره برام همه چی میخره گوشی خریده لباس همیشه کلی میخره به تیپم میرسه 

دکتره 

پایه ام ئه اون موقعا با دوس پسرمم خیلی خوب بود متاسفانه به مشکل خوردیم سر من پسره رو بیچاره کرد سو تفاهم شد 

ولی خب خیلی با اونم خوب بود با خودمون بردش سفر براش کادو گرفت میکفت من با عشق زندگی نکردم تو با عشق زندگی کن 

اونوقت من تیکه نمیمونه بهش میگم ... حرف بد میزنم 

گفتم برو دیگه نبینمت 

درو پشت سرش بستم 

خیلی بدم من خیلییی سر چیزای الکی و کوچیک دعوا میشه من کوتاه نمیام سر هیچی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
 تازه الان بلاک کردم بعد دعوا دیدم چند بار زنگ زده بود  ناراخت شدم خودم تو عصبانیت ا ...

منم مثل تو ام

موقع ناراحتی و دعوا چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم و حتی حرف خلاف میل قلبیم رو میگم و بعدش پشیمون میشم

تنها راهش همینه که حتمااااااا ابراز پشیمونیت رو باهاش درمیون بذاری و بگی وقتی عصبی هستی از اونایی که واکنش هیجانی دارن.

همین اطلاع دادن از احوال و شخصیتت باعث میشه حداقل اون بنده خدا اینجور حس کنه که اوکی تو توی دقایق اول خشم ببخشید ببخشید وحشی میشی. اینجور کم حرص میخوره

بعد دیگه رو خودت کار کن. کارهایی که جلوگیری میکنه از خشم یکدفعه ای 

منم مثل تو ام موقع ناراحتی و دعوا چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم و حتی حرف خلاف میل قلبیم رو میگم و ...

منم مادرم خیلی خوبه 

دکتره 

پایه ام ئه اون موقعا با دوس پسرمم خیلی خوب بود متاسفانه به مشکل خوردیم سر من پسره رو بیچاره کرد سو تفاهم شد 

ولی خب خیلی با اونم خوب بود با خودمون بردش سفر براش کادو گرفت میکفت من با عشق زندگی نکردم تو با عشق زندگی کن 

گفتم برو دیگه نبینمت 

درو پشت سرش بستم 

بلاکش کردم

من مشکل تو رو داشتم نمیدونستم دست خودم نبود اینکه چرا انقدر در برابرش مقاومت میکنم هنوز یکم وجود دا ...

منم مادرم خیلی خوبه 

دکتره 

پایه ام ئه اون موقعا با دوس پسرمم خیلی خوب بود  

با خودمون بردش سفر براش کادو گرفت میکفت من با عشق زندگی نکردم تو با عشق زندگی کن 

گفتم برو دیگه نبینمت 

درو پشت سرش بستم 

منم مادرم خیلی خوبه  پول داره برام همه چی میخره گوشی خریده لباس همیشه کلی میخره به تیپم میرسه& ...

من هم سر کنکورم و درسم همه چیزو برام داد من به جایی برسم اونم با فقر فقط خرج من کرد که من کسی بشم

سلام🌱 منم اینجوریم خیلی خیلی متاسفانه😥😖😖😖😓😓😓 تازگیا سعی میکنم عصبانی شدنی کلا حرف نزنم تو ...

من خیلی بدم مادرم فرشته اس 

هیچی نمیگه 

نه اذیتم کرده نه ازم کار میخواد

منم مادرم خیلی خوبه  پول داره برام همه چی میخره گوشی خریده لباس همیشه کلی میخره به تیپم میرسه ...

چقدر خوب که به اخلاقت واقفی و میدونی اشتباهه

همین خودش یه قدمه مثبته

نشون میده واقعا به فکرشی ولی نمیتونی عصبانیتتو کنترل کنی