2777
2789

من همین الان در قفسشو باز کردم بیاد بیرون دیگه نیومد مرده بود دیدمش داداشم برام هدیه خرید چهارشنبه سوري ناراحتم دلداریم بدین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زود مرد چیکارش کردی بیچاره رو🥲🥲🥲 پفک اینا دادی؟

نه فقط کاهو هعییییی گناهش منو میگیره؟؟؟؟

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...
عزیزم🥺

خدااااااااااااااااااااا چرا خدا این کارو کرد باهام تنها هم بازیم بود فقط با من بازی میکرد😖😖😖😖😖😣

ی خرگوص داشتم مریض بود

ی روز اومدم دیدم کل بدنش سیاه شده(سفید بود خودش) 

رفتم نزدیک تر دیدم کل بدنش پر مورچه شده 

اینقدر گزیدنش و بهش حمله کردن ک پاهاش زخم بود 

بعدش خشک شد مرد 

براش لباس سیاه پوشیدم ولی دلم ریش میشه یادم میاد

میگن چون مریض بوده مورچه ها نمی‌خوان بزارن مریضیش پخش شه بهش حمله میکنن

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

من الان همستر دارم زندس، قبلش یه خرگوش داشتم مرد. نگران نباش، خ. شحال باش اون دنیا دیگه تو قفس نیستن و آزادن و هرچی چیخوان میخورن🌹❤💕

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
من الان همستر دارم زندس، قبلش یه خرگوش داشتم مرد. نگران نباش، خ. شحال باش اون دنیا دیگه تو قفس نیستن ...

کاش حلالم کنه کمی دیر بهش غذا میدادم به نظرت حلالم میکنه؟🤒😓😓😓😓

بگردم😢

تو این شب قدر چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حالم خرابه

کاش حلالم کنه کمی دیر بهش غذا میدادم به نظرت حلالم میکنه؟🤒😓😓😓😓

قطعااا...خب اون قطعا میدونه که تو دوسش داشتی و الانم میبینه که ناراحتی، فک نکنم ناراحتی صاحبش رو دوست داشته باشه❤💕🥰

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
قطعااا...خب اون قطعا میدونه که تو دوسش داشتی و الانم میبینه که ناراحتی، فک نکنم ناراحتی صاحبش رو دوس ...

نمیدونم ولی هرجا هست امیدوارم شاد باشه دیگه امشب نمیخوابه پیشم