2777
2789
عنوان

ناراحتم. میشه بیاید؟

204 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۲۹ سالمه.از نظر تحصیلات، قیافه، شغل، خانواده توی سطح متوسط رو به بالا و مرفه هستم. اخلاقمم خوبه.دوست پسری تا حالا نداشتم و از این به بعدم نمیخوام.خواستگار سنتی ۱۵ تا داشتم و همه پولدار و مدرک دار بودند ولی از اخلاق هیچکدوم خوشم نیومد و به دلم نمی نشستند.صادقانه به نظرتون چرا از کسی خوشم نمیاد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون سنت کمه برای ازدواج. بهترین کار رو میکنی. چندسال دیگه صبر کن و به جای خواستگار با یکی آشنا شو و ...

آخه سنم برای ازدواج کم نیست. مناسب ترین سنه. من اعتقادی به عشق و عاشقی کردن ندارم.آدم جدی هستم و میخوام طرف با جدیت بیاد جلو. حوصله بازی کردن ندارم

عزیزم زود ردشون نکن یه کم باهاشون رفت وآمد کن وقت بذار بشناسشون

سنم پایین تر بود زود رد میکردم و الان یه مقداری پشیمونم. ولی دو سال گذشته جدی تر با خواستگارا آشنا میشم. مشکل اینکه یه سری از پسرا هم دنبال سریع ازدواج کردن و اینکه یه دختر بله چشم گو پیدا کنند هستند.وقتیکه نظرمو بهشون میگم که مخالفشونه اونا پا پس میکشند. درک اینو ندارند که رابطه رو باید ساخت

ببین اگر خودت تو این سن بیخود یا باخود ازدواج نکردی انقد سخت گرفتی که به غلط کردن افتادی به قول خودت.اگر چه بازم میگم ازدواج نکردن اصلا ایرادی نداره.بقیه رو با راهنمایی اشتباه تو چاه ننداز.به بقیه میگی یه نمنه فحش اشکال نداره الکی رد نکنه با وجود اینکه دیدی اون‌طرف کلی مشکل داره ولی برا خودت بهترینا رو میخوای .چقدر ادم‌عجیبی هستی.خدا میدونه نیتت از راهنمایی اشتباه یه بچه نوزده ساله چیه.چرا خودت اون یه نمه ایرادای خواستگاراتو نپذیرفتی

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

ببین اگر خودت تو این سن بیخود یا باخود ازدواج نکردی انقد سخت گرفتی که به غلط کردن افتادی به قول خودت ...

تو انقدر پیگیر منی که اومدی اینجا؟

ریپلایم نکنات چی بود پس؟ 

یا مثل آدم حرفتو بزن یا ساکت باش. مسخره بازی ریپلای نکن چیه درمیاری؟ 

ببین اگر خودت تو این سن بیخود یا باخود ازدواج نکردی انقد سخت گرفتی که به غلط کردن افتادی به قول خودت ...

تو چرا نمیفهمی حرف منو؟ دختر بچه پدرش معتاده محیط خونه اش داغونه هر چی براش اومده یه مشت معتاد درب داغون بوده، فکر میکنی از این بهتر قراره براش بیاد؟! این تنها چیزی که داره جوونیشه همینو هم از دست بده یه مشت نر مطلقه وحشی براش میاند.

چرندیات استقلال برای دختر خانواده ی پولداره، اگه بره دانشگاه فوقش یه مدرک چرتی میگیره که به چه دردی نمیخوره

بره کار آزاد با یه مشت پسر دختر باز مریض آشنا میشه

فکر میکنی برای یه دختر از یه خانواده ی ضعیف شاهزاده قراره بیاد؟ 

از این به بعد براش بهتر که نمیاد بدترم میاد. ازدواج نکنه؟ هیچ میدونی جامعه ی مریض ما برای یه دختر مجرد بالای سی چقدر خطرناکه؟ خود خانواده اش فکر نمیکنی سنش بره بالا اینو به بدتر از این میدند؟

این پسره اونقدرام بد نبود خسیس بود که اگه خسیسی یه نفر در حد مریضی نباشه به مرور زمان درست میشه.شاید صرفا عادت نداره به خرج کردن برای کسی

فحش دادنش؟ اخه اون فحش بود؟ مودب نیست ولی انقدرام داغون نیست. دست به زن غیر قابل اصلاحه ولی بددهنی با مدیریت بهتر میشه. تازه حرفای خیلی زشتیم نزده که

اگه دختر یه خونواده ی پولدار بود آره میگفتم بره پی زندگیش

معمولا خاستگار همینه، اکثر مردا هم دنبال زن بله چشم گو هستن ،که عقده هاشونو خالی کنن و احساس قدرت کنن... شما تو محیط کار باید با کسی آشنا بشی برای ازدواج 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞