2777
2789
عنوان

شب قدر...

41 بازدید | 4 پست

دوستان امشب خیلی خیلی التماس دعا🖤🥺🥀

خیلی وقته یه چیزی از خدا میخوام و نمیشه

میشه یه دونه صلوات هم شد به نیتم بفرستید بلکه خدا به دل و زبون پاک شما منم نگاه کرد؟ 

منم اگه لایق باشم برای همه بچه های نی نی سایت دعا میکنم 

الهم عجل لولیک الفرج

الهی که همه خونه دارشن

الهی که دامن همه سبز شه

الهی پدری شرمنده بچش نشه

الهی مادر بی بچه نشه

الهی بچه ای بی مادر نشه

الهی جوونا ازدواج کنن

الهی همه برن کربلا

الهی کسی بی کار نباشه

الهی امیدی نا امید نشه

الهی دلی شکسته نشه

الهی مریضا شفا بگیرن

الهی مریضای سرطانی و پروانه ای درد نکشن

الهی کنکوری ها قبول شن

الهی زیارت نصیب همه بشه

امین

لطفا به اسم کاربریم م دعا گنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱