2777
2789
عنوان

بچه ها خدا به هر کی بچه نده یعنی بی لیاقته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 39 پست
وای عزیزم یعنی شوهر من با لیاقته؟نه عزیزم ربطی نداره..خیلی آدمای بی لیاقت صاحب چندتا اولاد میشن.

دقیقا

جاری من سه تا بچه داره... بخدا یکساله دو  تا بچه کوچیکو گداشته رفته 

زنیکه یه خبر ازشون نگرفته

معتاد و بی مسئولیته...فقط دختر بزرگش پیششه

متاسفم که توی فرهنگی بزرگ شدم که مردمش تصور میکنند با اندوه به خدا نزدیکترند

این حرفاچیه گلم ؟؟؟؟؟ پس ببخشید خدا به اونایی بچه خلاف میده چی؟؟؟؟ دوسشون داره یا نداره؟؟؟؟

حرف باد هواست ، بعضی از آدما از روی شعورشون حرف نمی زنن شما به دل نگیر

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونقدر پدر و مادر بی مسولیت میشناسم که تا صبح اسم ببرم بازم وقت کم میاد😐

ربطی به لیاقت نداره،حکمت خداست

همین

بذار یه عده تو جهل خودشون بمونن فکرکنن لایق بچه دار شدن هستن

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

چه حرف بچه گانه ای زده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه دار شدن اگه به لیاقت بود هیچ بچه سرراهی و کارتن خوابی نبود

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

عزيزم يعني اونايي كه بچه ندارن و بعد چندين سال بچه دار ميشن بيلياقت بودن و تبديل شدن به بالياقت؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! 

يا كسي كه ده تا بچن داره خيلي بالياقت تر از كسي هست كه يك بچه داره؟؟؟؟

اونوقت ميگيم چرا جهان سومي هستيم😏😏😏

فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.

به خدا دو بار ای وی اف کردم انقد داروی هورمونی استفاده کردم سینه هام فیبر کیستیک س ه دکتر جراح عمومی بهم گفته نباید دتروی هورمونی استفاده کنی .اما می .م به خاطر شوهرم که عاشق بچه هست حاضرم به بدنم بیشتر صدمه بزنم 

یا امام رضا

عزيزم اون بنده خدا هر مشکل ديگه اي هم داشت اون اقا همينو مي گفتن مثلا مي گفتن لياقت نداري که  ماشين نداري لياقت نداري که مادر نداري....

سطح و فرهنگ و  عيار ادم ها توي لحظه خشونتشون رو مي شه ديگه اين حرفا چيه ان شاالله مشکل ما هم يه روزي حل مي شه نگران نباش و بسپارش به هدا