2777
2789

ما ۸ ساله ازدواج کردیم تا حالت کوچک ترین بی احترامی ای بهشون نکردم، با اینکه از اول خیلی برام کم گذاشتن و اذیتم کردن ولی میگفتم بذار حرمت ها حفظ بشه

همیشه به شوهرم میگفتم احترامشون رو داشته باش و چون پدرمادرن، صداتو براشون بالا نبر

ولی فقط و فقط اونا بدتر شدن

مامانش واقعا عجیبیه، اصلا ثبات شخصیت نداره، تو ظاهر مهربونه و خوش برخورد، پشت سر ازم بد میگه و کوچیکم میکنه

در حدی که داداشش میگه من میدونم مشکل از خواهرمه و شوهرش هم اسیر دستش شده...

اگر هستید بقیه ماجرا رو بگم

یه دختر داره که از شوهرم کوچیک تره و قبل ما ازدواج کرد

شوهرش خونه نداشت ولی میتونست یه ۵۰ متری بخره که پولش هدر نره، ولی میخواستن دخترشون از اول تو خونه خوبی باشه بخاطر همین اجاره کرد و پولش بعد چند سال هیچی شد!

نزدیک عروسی ما تصمیم گرفتن کاری شروع کنن و به خاطر اون کار تمام پس انداز های شوهر منم گرفتن که مثلا شریک بشه باهاشون!

باباش هم هرچی داشت گذاشت واسه دخترش و برای عروسی تک پسرش خیلی کم خرج کرد که اونم مامانش اینطور میخواست

من پر توقع نبودم ولی چون کم ترین کارش رو بزرگ جلوه میداد و میگفت برای پسرم سنگ تموم گذاشتم، به شوهرم میگفتم که کاری نکردن! (وضع مالیشون خوبه و میتونستن خییییلی بهتر هزینه کنن اما نمیخواست چون میگفت هرکاری برای دخترم کردن منم همون کارد برای عروسم میکنن درحالی که خانواده دامادش وضع خوبی نداشتن، حتی تالار هم همونجایی که واسه دخترش بود گرفت، برای خرید عروسی از حراجی ها خرید میکرد، طلا همون مقدار که دخترش خریده بود، برام خرید، بدون در نظر گرفتن تورم و.... اوف تا صبح هست اگر بخوام بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آپارتمان داشتن که همسایه اش معتاد بود و بخاطر همون همسایه از اونجا بلند شده بودن و ۱۵ سال ساخت بود، منو که تازه عروس بودم برن اونجا...

شوهرم التماسش میکرد که نذار برم اونجا، اونو بفروش جای دیگه برام بگیر ولی اصلا اهمیت نمیداد

خیلی هم دروغگوعه مادرش خیییییلی

میگفت ن من به خاطر اون بلند نشدم و همونجا برات خوبه!

😑😑 کجا گفته اینطوری غیبت میشه؟! سندش رو هم بفرمایید لطفا

ببین خودت واقعا با وجدان خودت دودوتا چهارتا کن امشب شب بزرگ و عزیزی  واقعا جاش هست این جور چیزا بیان بشه. خداییش  بخاطر خودت میگم همونطوری ثواب های امشب ده برابر گناه هاشم ده برابر 

از لحاظ علمی غیبت و قضاوت باعث کدر شدن هاله انرژیتون میشه 

که باید حداقل ده بار آب نمک غسل کنی تا سبک بشی