2777
2789
عنوان

❤❤❤❤حاجت داری بیا❤❤❤❤

526 بازدید | 91 پست

امشب  شب قدر هست بیاین در حق همدیگه دعا کنیم❤ اگه ۴۰ نفر جمع بشن دست ب دعا بشن خدا حاجت رو رد نمیکنه❤ اسم من الهه س از خدا میخوام بخت خوب نصیبم بشه هر خواسته ای داری بگو در حقت دعا کنیم الهی همه حاجت روا بشن❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال به هدفم برسم

و امیدوارم همه به خواسته هاشون برسند

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

حاجترواشی 

ب نیت حل شدن مشکلاتم وگرفتن زودترحاجتم

معصومه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

حاجتم ازدواج موفق رفتم به کربلاست 

برام دعا کنید اسمم نگین انشاالله همتون حاجت روابشید

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

انشاءالله اسی انشاءالله

برا خاهرزاده منم دعا کنین لطفا ۴۰ نفر دعا کنین رد نشین ازش بچس🥺😞شفا ببینه خداجون ی نگاهی بندازع بهش

برا خودمم دعا کنین زودتر تکلیف عقدم مشخص شه تا عید فطر تاریخش مشخص شع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

لطفا دعا کنید هر چه زودتر شغل ثابت پیدا کنم 

و اسفند ۱۴۰۳ دفاع کنم و درسم تموم بشه.

امضام😔🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔