70baran72 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 4999 عنوان بارداری 193 بازدید | 4 پست سلام خانوما،کیا توی بارداری رفتن دندون پزشکی؟خودتون یا اطرافیانتون؟دندون درد اشکمو درآورده،۳۲ هفته هستم 1403/01/12 | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 من تحمل کردم تازایمانامروزخانمه گفت پونه بزاری روش خیلی آروم میشهمن میخک روامتحان کردم عالیه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
70baran72 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 4999 من تحمل کردم تازایمان امروزخانمه گفت پونه بزاری روش خیلی آروم میشه من میخک روامتحان کردم عالیه میخک ،دنتول،سیر،آب نمک همرو امتحان کردم موقتی خوب میشه باز همون درد وحشتناک برمیگردهپونه خشک دارم همینجوری بذارم رودندون؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 میخک ،دنتول،سیر،آب نمک همرو امتحان کردم موقتی خوب میشه باز همون درد وحشتناک برمیگرده پونه خشک دارم ... آره بزارخانمه گفت تنهاچیزی که آرومش میکنه همینهمن ماه رمضون بعدافطاردرازمیکشم دندون دردمیشمدیشب۱ساعت نخ دندون کشیدم خیلی آروم شد مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
70baran72 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 4999 آره بزار خانمه گفت تنهاچیزی که آرومش میکنه همینه من ماه رمضون بعدافطاردرازمیکشم دندون دردمیش ... الهی خیر ببینی مرسی