hivebty مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1511 عنوان بیاین کمکم کنید 🥺 51 بازدید | 6 پست دوستان من این ماه اومدم تنوع ایجاد کنم یه شامپو دیگه استفاده کردم ، شوره زده موهام چیکار کنم ، چی بخرم خوب شه 1403/01/12 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7543 مطمئنی از شامپو بوده عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
hivebty مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1511 مطمئنی از شامپو بوده نمیدونم ، ولی من اصلا شوره نداشتمگفتم اگه کسی تجربه ای داره یه شامپویی چیزی معرفی کنهبرم بخرم
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7543 نمیدونم ، ولی من اصلا شوره نداشتم گفتم اگه کسی تجربه ای داره یه شامپویی چیزی معرفی کنه برم بخرم&nb ... شامپوت اسمش چی بوده اصلا مارکش ببین چی و توضیحاتش چی بعد بیام تانظر بدیم عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
hivebty مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1511 شامپوت اسمش چی بوده اصلا مارکش ببین چی و توضیحاتش چی بعد بیام تانظر بدیم این اصلا مهم نیست عزیزم مهم اینه سرم شوره گرفته و دنبال راهکارم
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7543 این اصلا مهم نیست عزیزم مهم اینه سرم شوره گرفته و دنبال راهکارم خوب پس برو حالا که میگی مهم نیس برات برو هرشامپویی ک داروخونه میده بهت استفاده کن 😐انگار شکلات ک بخور بعد بگه مهم نیس معلوم نیس پوست سرت چرب خشک چی شامپویی ک زدی مال چی بوده ک بگیم برو داروخونه این مارک بگیر بهش بگو انگار میخوایم شامپوشو بیایم خونتون بدزدیم اه اعصابم بهم ریخت از بیخیالیت عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
hivebty مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1511 خوب پس برو حالا که میگی مهم نیس برات برو هرشامپویی ک داروخونه میده بهت استفاده کن 😐انگار شکلات ک بخ ... عزیزم شما مجبور نیستی حتما بیای تو تاپیک من با این وضع اعصابت ☺️خودم پیدا کردم