2777
2789
عنوان

حرف شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 25 پست
الان که اومدم فریزر رو خاموش کنم خوب دیشب تا صبح باز بوده فریزر یه کم کثیف بود بهم میگه خیلی کثیفی م ...

بهم میگه تو بهم افطار قشنگ ندادی ایندفعه میگم مادرم بهم افطار قشنگ داد دستش درد نکنه اینا تابلو تحریک کننده داره

بهم میگه تو بهم افطار قشنگ ندادی ایندفعه میگم مادرم بهم افطار قشنگ داد دستش درد نکنه اینا تابلو تحری ...

انقدر دلم شکست که الهی بمیرم حرفاش سر قبرم یادش بیاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتارش نتیجه ی تربیت غلط خانوادشه 

احترام گذاشتنو یاد نگرفته 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
انقدر دلم شکست که الهی بمیرم حرفاش سر قبرم یادش بیاد 

خدانکنه 

دور از جونت دختر 

بخدا ارزش نداره خودتو بخاطر ناراحت کنی

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
رفتارش نتیجه ی تربیت غلط خانوادشه  احترام گذاشتنو یاد نگرفته

دقیقا خواهرش هنسشه زیر زیزکی جوری حرف میزنه که نبلید به رن احترامگذاشته بشه فتنه بیشعور

دقیقا خواهرش هنسشه زیر زیزکی جوری حرف میزنه که نبلید به رن احترامگذاشته بشه فتنه بیشعور

هیچوقت نتونستم درکشون کنم 

خب آخه این رفتارا چه معنی میده؟خدا رو خوش نمیاد زندگی دونفرو آدم خراب کنه 

خدا خودش جوابشونو بده

هیچوقت نتونستم درکشون کنم  خب آخه این رفتارا چه معنی میده؟خدا رو خوش نمیاد زندگی دونفرو آدم خر ...

اینا لذت مببرن عروس را رقیب میدونن زیر زیرکی کارشو میکنه 

اون سری تک جمع خانوادگی میگه پسر میره زن میبره میره دامن زنش پدر مادر میرن برای خودشون انقدر بیشعوره

اینا لذت مببرن عروس را رقیب میدونن زیر زیرکی کارشو میکنه  اون سری تک جمع خانوادگی میگه پسر میر ...

آدم میمونه چی بگه واقعا🤦🏻‍♀️

رفتارش بچگانه است و بالغ نشده ونمیدونه چطور  با همسرش رفتار کنه

زندگی با همچین شوهری که وابسته مادرشه ومدام شما رو با مادرش مقابسه میکنه سخته 

و راهی که بنظر من میرسه اینه که با اینکه کار سختیه سعی کنی با مادرش دوست باشی و از این طریق بتونی وابستگیشو کم کنی