سلام خانمها جدیدا شوهرم خیلی بد باهام حرف میزنه یا سرم داد میزنه همش میگه خنگی گاوی دیشب نمیدونم بچه ها دست زدن چون من خودم خیلی حساسم درب فریزر باز بودصبح این سرکار اومد متوجه شد موتور یخچال یکسره کار میکرد بعد بهش گفتم خراب شد برگشت بهم گفت زن نیستی که کوفت گاو میمونی به تو مبگن زن خونه آماده خطایی کنم تو سرم بزنه چه برخوردی کنم باهاش
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
انقدر دلم شکست که الهی بمیرم حرفاش سر قبرم یادش بیاد
خدانکنه
دور از جونت دختر
بخدا ارزش نداره خودتو بخاطر ناراحت کنی
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
دقیقا خواهرش هنسشه زیر زیزکی جوری حرف میزنه که نبلید به رن احترامگذاشته بشه فتنه بیشعور
هیچوقت نتونستم درکشون کنم
خب آخه این رفتارا چه معنی میده؟خدا رو خوش نمیاد زندگی دونفرو آدم خراب کنه
خدا خودش جوابشونو بده
اینا لذت مببرن عروس را رقیب میدونن زیر زیرکی کارشو میکنه اون سری تک جمع خانوادگی میگه پسر میر ...
آدم میمونه چی بگه واقعا🤦🏻♀️