2777
2789
عنوان

حرف شوهر

536 بازدید | 25 پست

سلام خانمها جدیدا شوهرم خیلی بد باهام حرف میزنه یا سرم داد میزنه همش میگه خنگی گاوی دیشب نمیدونم بچه ها دست زدن چون من خودم خیلی حساسم درب فریزر باز بودصبح این سرکار اومد متوجه شد موتور یخچال یکسره کار میکرد بعد بهش گفتم خراب شد برگشت بهم گفت زن نیستی که کوفت گاو میمونی به تو مبگن زن خونه آماده خطایی کنم تو سرم بزنه چه برخوردی کنم باهاش

از اول اینجوری بود یا تازگیا شده ؟

جدیدا بیشتر شده اونجوری باهام خوبه ولی اگه یکی از اعضای خانواده در پورد من بهش حرف بزنن تو سر من میزنه اونا هم میدونن هر جور دوست دارن برخورد میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این شرایط اقتصادی واقعا این جور اتفاقا خیلی فشار می اره. عصبی شده، اینبار رو ولش کن. 

ولی یه وقتی که اروم بود بهش بگو این کلمات خیلی ناراحتت می کنه، بگو من هم می تونم جلوی روت یا پشت سرت بگم ولی احترام خودم و تو رو نگه می دارم. بهش ناراحتی تو نشون بده

جدیدا بیشتر شده اونجوری باهام خوبه ولی اگه یکی از اعضای خانواده در پورد من بهش حرف بزنن تو سر من میز ...

بگو خیلی از مادرها پیش بچه اشون پشت سر بابا حرف بد می زنن ولی من هیچوقت اینکار رو نمی کنم، احترامتو نگه می دارم، از تو هم همین انتظار رو دارم

خیلی رک از همون لحظه که بهت توهین میکنه تو روی شوهرت وایستا و بهش تذکر بده و بگو اصلا دوست ندارم این ...

گفتم شاید از قصد میکنه شاید میخواد عذابم بده نمیدونم واقعا

من یبار نامزدم صداشو برد بالا حق ب جانب باهام حرف زد اصلن محلش نذاشتم بعد دوروز اومد معذرت خواهی ،تحمل رفتار زشت رو هیچوقت نکن بذار بفهمه ک برا خودت ارزش قائلی 

هر قصدی که پشتش باشه نباید باهات اینطوری صحبت کنه

بعدشم اگر بخواد هر روز عذابت بده که این نمیشه زندگی

یه روز با آرامش و سر فرصت باهاش صحبت کن

بهش بگو این مدل صحبت کردنش واقعا ناراحتت میکنه و ازش بخواه که بگه واقعا مشکلش باهات چیه

من یبار نامزدم صداشو برد بالا حق ب جانب باهام حرف زد اصلن محلش نذاشتم بعد دوروز اومد معذرت خواهی ،تح ...

منم تصمیم گرفتم دو روزی باهاش سرسنگین باشم

تو خونه وسایل ممکنه بشکنه یا خراب شه  و ادما ارزششون قابل مقایسه با اشیا نیست منطقی و اروم به ...

اگه گوش نکرد قاطعانه بگو باعث ناراحتی و ازارت میشه و اگه ادامه بده مجبوری رابطتتو باهاش تموم کنی

اگه گوش نکرد قاطعانه بگو باعث ناراحتی و ازارت میشه و اگه ادامه بده مجبوری رابطتتو باهاش تموم کنی

الان که اومدم فریزر رو خاموش کنم خوب دیشب تا صبح باز بوده فریزر یه کم کثیف بود بهم میگه خیلی کثیفی مطمئنم مادرش تو گوشش میخونه