2777
2789
عنوان

پیام بهش بدم

132 بازدید | 11 پست

دوستان اون زمان که خوابگاهی بودم یه دوست داشتم خیلی با تیکه هاش و حرفاش اذیتم میکرد با هر پسری که دو روز دوست میشد منو به اون میفروخت  یه حرفایی بهم زد و تحقیرم کرد که  بعد از سالها هنوز حرفاش تک تک تو ذهنمه . مهم تر از همه ظاهرمو مسخره میکرد .متلا می‌گفت چشم رنگی به درد نمیخوره  و بی روحه و فلان من نمیگم  خوبم  یا بد میگفتم شاید سلیقش اینه و منظوری نداره ولی منو پایین می اورد و هر وقت کسی سعی داشت از یه ویژگی ظاهری یا شخصیتیم تعریف کنه اخماش میرفت تو هم من آدم ارومیم اصلا جواب اذیت هاشو نمی‌دادم.  ولی الان پشیمونم .  من همه چیو یادم رفته بود ولی امروز تو گروه دانشگاه اتفاقی  چشمم به پروفایلش افتاد. و از چیزی که دیدم شوکه شدم آدمی که منو تحقیر میکرد و مدام میگفت من معمولی و زشتم دقیقا تو تمام عکساش لنز رنگ چشای من گذاشته بود و موهاشو قهوه ای کرده بود با این که خیلی وقته باهاش نیستم. خواستم بهش پیام بدم به روش بزنم که اگه من بدم چرا رفته خودشو دقیقا شبیه من کرده ولی منصرف شدم.  اعصابم خیلی خورده بهش پیام بدم بگم چقد  بدذاته؟ یکم آروم شم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا پیام نده محل سگ بهش نده الان پیام بدی فکر می کنه مهمی براش

درست میگی عزیزم ولی  حرفاش هنوز تو ذهنمه . نمیتونم حرفایی رو که بهم زده فراموش کنم . من بدیم اینه که هر کی هر حرفی بهم میزنه ده سال بعد یادم میفته باید جواب میدادم😂😂😂

درست میگی عزیزم ولی  حرفاش هنوز تو ذهنمه . نمیتونم حرفایی رو که بهم زده فراموش کنم . من بدیم ای ...

اینجوری پیام بدی فکر می کنه حالا چه خری هست انقدر برات مهم بوده حرف هاش به اون طرفت حس مهم بودن و انتقال می کنی

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

به خدا انقد اعصابم خرابه. به نظرت اگه پیام بدم ضایع نمیشم ؟ پیش خودش فک نمیکنه پیگیرم؟

اگه خیلی عصبانی هستی

پیام بده بهش با خاک یکسانش کن و بعد بلاکش کن تا دلت خنک شه

تیکه بنداز بهش تا حرص بخوره

نه چه پیگیری

اول سلام بده و بگو عه سلام فلانی اتفاقی پروفت رو تو گروه دانشگاه دیدم

بگو میبینم که رفتی رنگ لنز چشماتو شبیه من کردی

تو که میگفتی بده

دستت به گوشت نمیرسید میگفتی پیف پیف؟

بعد دهنشو اسفالت کن😂والا

همچین ادمایی رو باید نصفشون کرد

اگه خیلی عصبانی هستی پیام بده بهش با خاک یکسانش کن و بعد بلاکش کن تا دلت خنک شه تیکه بنداز بهش تا ...

آخه باهاش سلام علیکی ندارم آخرین باری که باهاش حرف زدم باهاش دعوام شد تو اینستا . میخوام یه جوری باشه  اولش نفهمه منم چون ممکنه اگه بفهمه منم چتمو اصلا نخونه