2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 108 پست
اره خاستی برو سونو بهتره ولی شکایت کنی همش ضرره برای خودت

اره عزیز شوهرمم همینو میگه ببینم پریود نشدم میرم سونو هفته آینده برام دعا کنین ممنونم❤️دو هفته دیگه موعد پری جدیدمه این ماه که اینجوری داره میگذره

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد آز هم بی بی گذاشتین یا پریود شدین

ن دیگ فک کنم پریود شدم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ن دیگ فک کنم پریود شدم 

من عزیز الان ۱۵ روز گذشته و اینکه حتی لکه بینی هم ندارم و چیزای گرم میخوردم و خونه رو تمیز کردم حسابی که پریود شم بعد ۱۳ روز تاخیر ولی دیدم نمیشم بی بی زدم زیر ۱ دقیقه مثبت شد باورم نشد دوباره زدم که اونم مثبت شد که روز بعدش رفتم آز منفی بود باز امروز با یه مارک دیگه زدم مثبت شد اونم چی بگم والا فقط وایمیستم ببینم چی میشه

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
علایم ندهری

علایمایی که دارم سوزش معده ، پا درد که میکشه به رون پاهام، کمر درد ، تخمدانام تیر میکشه ، نافمم میسوزه ، و سردرد هم دارم و اینکه حالت تهوع هم دارم یکم 

علایمایی که دارم سوزش معده ، پا درد که میکشه به رون پاهام، کمر درد ، تخمدانام تیر میکشه ، نافمم میسو ...

منم  اوایل کمردرد شدید داشتم میخاستم برم دکتر برا کمرم که زنگ زدن گفتن ازمایشت اشتباه شده مثبته شبا هم بوی اش میپیچید تو دماغم درحالی که اش نپخته بودم

منم  اوایل کمردرد شدید داشتم میخاستم برم دکتر برا کمرم که زنگ زدن گفتن ازمایشت اشتباه شده مثبته ...

چقد جالب واقعا برات معجزه شده منم از این معجزه ها لازم دارم خدا برا همه چشم انتظارات بخواد واقعا خیلی سخته انتظار😢 

چقد جالب بو آش😁

چقد جالب واقعا برات معجزه شده منم از این معجزه ها لازم دارم خدا برا همه چشم انتظارات بخواد واقعا خیل ...

یجورایی امتحان الهی بود انگار که خدا میخاست صبرمو امتحان کنی تو این ی هفته که ازمایشم منفی بود نمازمو قطع کرده بودمو با خدادقهر بودم بعدش که گفتن مثبته از کارم پشیمون شدم و از این امتحان دست خالی برگشتم

یجورایی امتحان الهی بود انگار که خدا میخاست صبرمو امتحان کنی تو این ی هفته که ازمایشم منفی بود نمازم ...

وااای خدای من موهام سیخ شد چجوری آخه 🥺😭چرا میگی دست خالی اومدی عزیز 

انشالله تو هم به خاسته دلت برسی

انشالله عزیز ممنونم ازت 🙏🙏❤️❤️❤️

و هم چنین شما❤️ 

من عزیز الان ۱۵ روز گذشته و اینکه حتی لکه بینی هم ندارم و چیزای گرم میخوردم و خونه رو تمیز کردم حساب ...

خب گلم تو شاید زود رفتی واسه از شاید باید یکم بگذره خب ی چند روز دیگ برو خدا بزرگه شاید از مشکل داشته ی ازمایشگاه دیگ برو 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خب گلم تو شاید زود رفتی واسه از شاید باید یکم بگذره خب ی چند روز دیگ برو خدا بزرگه شاید از مشکل داشت ...

چشم عزیزم میرم یا آز یا سونو هفته دیگه اگه بازم پری نیومد چون چاره دیگه ای ندارم 🥲

ممنونم ازت گلم🙏🙏🥰

چشم عزیزم میرم یا آز یا سونو هفته دیگه اگه بازم پری نیومد چون چاره دیگه ای ندارم 🥲  ممنونم از ...

انشاالله بارداری ناامید نشو ب منم خبر بده خیلی استرس گرفتم انشاالله که هستی خدا بزرگه ی گیلاس کو چولو تو راهه 😍