2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 108 پست
آخه بی بی چکام همون لحظه که داره میره جلو مشخص میشه چجوری اینجوریه 🥺

منم ناراحت شدم گلم خب برای خودمم خیلی پیش اومده 

ولی دیگ چه میشه کرد ناامید نشو به خدا توکل کن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

وسایل پیشگیری استفاده نکنی همینه دیگه

من به تمام وسایل پیشگیری حساسیت دارم متاسفانه فقط طبیعی باید جلوگیری کنم و فعلا تو اقدامم گلی

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان داره باردار شدی و سقط شده ،در این صورت تا چند روز دیگه پریود میشی اگرم نشدی به امید خدا سونو ب ...

من سقط داشتم عزیز تابحال خونریزی شدید باید داشته باشی و درد من نه لکه بینی دارم نه خونریزی حتی یه بارم ندیدم

ولی بازم انشاالله حرف شما پریود نشم برم نی نی باشه🥲

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
عزیزم امید داشته باش شاید زیر پنچ هفته ای برات دعا میکنم اسمت و بگو برات دعا کنم

مممنونم ازت عزیزم خدا کنه اسمم سمیرا خیلی منکه دلم گرفته از خدا 😮‍💨🥺چرا اینقدر سخت بهم بچه میده چرا کمکم نمیکنه چرا زندگیمو یه جور نمیبینه که صلاحم تو نی نی دا  شدن باشه چرا آخه😭

مممنونم ازت عزیزم خدا کنه اسمم سمیرا خیلی منکه دلم گرفته از خدا 😮‍💨🥺چرا اینقدر سخت بهم بچه میده چ ...

اخی عزیزم چقدر دلت غم داره ناراحت نباش 

من برات دعا میکنم ایشالا به حق همین شب ها چهار قلو باردار شی

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
اخی عزیزم چقدر دلت غم داره ناراحت نباش  من برات دعا میکنم ایشالا به حق همین شب ها چهار قلو بار ...

آره خیلی دلم گرفته

ممنونم عزیزم خدا همون یه قل رو بهم بده باور کن خوشحال میشم 🥹

امیدوارم شما هم هر چی از خدا میخواین تو این شبها بهتون بده❤️

آره خیلی دلم گرفته ممنونم عزیزم خدا همون یه قل رو بهم بده باور کن خوشحال میشم 🥹 امیدوارم شما هم ه ...

مرسی عزیزم ❤️😍

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
منم ناراحت شدم گلم خب برای خودمم خیلی پیش اومده  ولی دیگ چه میشه کرد ناامید نشو به خدا توکل کن ...

شما چجوری بود بعد از چند وقت پریودیتون میومد چندبار تست زدین ببخشید میپرسم آخه من تو بلاتکلیفی نه پریود میشم نه آز مثبت فقط بی بی مثبته

مرسی عزیزم ❤️😍

قربونت من از شما ممنونم گلم❤️

شما چجوری بود بعد از چند وقت پریودیتون میومد چندبار تست زدین ببخشید میپرسم آخه من تو بلاتکلیفی نه پر ...

نمیدونم یاد نمیاد گلم ولی خب از منم بی بی چکم ی بار مثبت شد رفتم از دادم منفی شد 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من سر بچه اولم اینطوری شدم بعد یک هفته زنگ زدن گفتن جوابش اشتباه شده چقدرم ترسیدن فک میکردن میخام شک ...

جدی میگین چه جالب منم با خودم گفتم اگه اشتباه کرده باشن حتما میرم شکایت میکنم ازشون ولی شوهرم میگه به جایی نمیرسی

ی ازمایشگاه دیگه تست بگیر

گذاشتم عزیز همون یکی دو هفته بعد دکترم گفت برو دوباره آز اگه پریود نشدی ولی من میرم سونو چون کم خونم رگمو پیدا نمیکنن اذیت میشم تو آز

نمیدونم یاد نمیاد گلم ولی خب از منم بی بی چکم ی بار مثبت شد رفتم از دادم منفی شد 

بعد آز هم بی بی گذاشتین یا پریود شدین