2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من ۸ هفته و ۵ روزم سندورم روده تحریک پذیر دارم، امروز شکمم به اندازه ۸ ماهه بزرگ شده، نفخ ندارم ولی شکمم غیر عادی بزرگ شده، از دیشب یه آنتی بیوتیک دارم مصرف میکنم میگم شاید از اونه، البته من دارو باردار شدم ۳ تا کیست ۵ و ۶ سانتی دارم تو تخمدونام، لطفا کسی تجربه داره بگه، این بزرگی شکم طبیعیه؟ خیلی خیلی بزرگ شده 

سلام قلب نینی چند هفته تشکیل شد؟

سلام توی ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو واژینال تشکیل شده بود متاسفانه دیروز فهمیدم هماتوم دارم بدون خونریزی و لکه بینی تحت درمانو استراحت مطلقم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام توی ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو واژینال تشکیل شده بود متاسفانه دیروز فهمیدم هماتوم دارم بدون خونری ...

علایمت وی بود گلم ک فهمیدی بارداری؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام توی ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو واژینال تشکیل شده بود متاسفانه دیروز فهمیدم هماتوم دارم بدون خونری ...

سلام عزیزم شما با وجود وارونگی بارداری تون به انتها رسید بچه سالمه