2777
2789

سوال منم هست. والله با این وضع بیمه ها و ورشکستگیشون میترسم بیمه کنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بیمه تامین‌ اجتماعی واریز کنید ، بیمه های دیگه خصوصی هستن .

بله برای خانما چیز واجبیه ، بخشی از پول مثل سرمایه گذاری حسابش کنید و برای بیمه بزارید .

منکه خودم ۲ ساله دارم واریز میکنم .

مادرمم امسال بازنشسته شدن با ۱۰ سال سابقه 

پدرمم که بازنشسته شدن با ۳۲ سال سابقه .

حالا کاری به مردا ندارن 

ولی مادرم حداقل این حقوقی که براش میاد خوبه و خرج خودشو میکنه و بازم بهتر از هیچیه .

هرسالم بیشتر میشه این مبلغ .

مادرم در حال حاضر ۲/۶۵۰ دریافت میکنه 

ماه بعدی میره توی ۳ و خورده ای .

به حرف کسی توجه نکنید که‌ میگه خوب نیستن یا فلان ...

آینده هزار تا اتفاق میفته آدم ازش خبر دار نمیشه .

من قبلا توی خیریه بودم و کمک ک بسته بندی میکردیم برای کسایی که محتاجن ، یه خانمی اونجا بودن وضع مالی خوبی نداشتن و ۲ تا پسر بچه داشتن ، همیشه بهم‌میگف من از نون شبم‌میگذرم ولی بیممو واریز میکنم . 

حالا خداروشکر بازنشسته شدن ، زندگیشون بهتر شده...

کلا به کسی چیزی نگید و کار خودتون کنید ، بقیه فقط بلدن دلسرد کنن

فقط بیمه تامین‌ اجتماعی واریز کنید ، بیمه های دیگه خصوصی هستن . بله برای خانما چیز واجبیه ، بخشی از ...

مادرتون و خودتون چه بیمه ای هستین ؟

بعد این که خانم هایی که بیمه هستن اگر همسرشون زودتر فوت کرد حقوق همسر بهشون میرسه؟

مادرتون و خودتون چه بیمه ای هستین ؟ بعد این که خانم هایی که بیمه هستن اگر همسرشون زودتر فوت کرد حقو ...

بیمه زنان و دختران خانه دار هستیم جفتمون ( تامین اجتماعی )

بله خانما همزمان میتونن هم از بیمه خودشون و هم از بیمه همسرشون بعد فوت استفاده کنن و قطع نمیشه .

فقط بیمه تامین‌ اجتماعی واریز کنید ، بیمه های دیگه خصوصی هستن .بله برای خانما چیز واجبیه ، بخشی از پ ...

سلام یه سوال، من اگه خودم بیمه زنان خاندار کنم اونوقت یمدت پول نداشته باشم نتونم بدم، اون مدت که پرداخت کردم برام محسوب میشع یا باید بدون وقفه هرماه پرداخت کرد

دوباره بعد یمدت پول دستم بیاد بریزم، مثلا یکسال بریزم یکسال نریزم، میشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام یه سوال، من اگه خودم بیمه زنان خاندار کنم اونوقت یمدت پول نداشته باشم نتونم بدم، اون مدت که پرد ...

سلام . 

نه عزیزم نمیشه اینطوری ، مثلا شما برج فروردین ماه میریزید ولی مثلا اردیبهشت نمیتونید واریز کنید ، خرداد پول دستتون میاد اون پول واریز میکنید ولی محسوب میشه برای اردیبهشت ماه !

یه وقفه ۲ ماه تا ۳ ماه هست همیشه ولی قبل اون تایم اصلی پایانش ( براتون توی سایت مینویسه ) باید اون پول واریز کنید وگرنه قراردادتون لغو میشه .

یکار دیگم میتونید بکنید 

۶ ماه اول سال پرداخت کنید 

از فروردین تا شهریور ماه مثلا

۶ ماه بگذره قطعا پول ۶ ماه دوم جمع میکنید 

و دوباره بریزید به حساب

سلام . نه عزیزم نمیشه اینطوری ، مثلا شما برج فروردین ماه میریزید ولی مثلا اردیبهشت نمیتونید واریز کن ...

این 6ماه 6ماه تو سایت هست انتخابش؟ 

من چون شوهرم مخالفه باید دزدکی بیمه کنم خودمو، 

بعد من 3سال قبلا تو شرکت بیمم رد شده چند سال پیش، اونم محسوب میشه؟ 

سه سال و نیم بیمه دارم میگم حیفه حداقل 6سالو نیم رد کنم بیمه ده ساله ای بگیرم

ولی از بس شوهرم مخالفه نتونستم کاری کنم

بعد یه سوال دیگه هم دارم اگه من 10 سال بیمه خودمو رد کنم و 55 سالم نشده باشه بعد 55سال بیمه اون 10 سال بهم میدن یا باید وایسم از 45 سال بیمه کنم خودمو؟؟؟ 

این 6ماه 6ماه تو سایت هست انتخابش؟ من چون شوهرم مخالفه باید دزدکی بیمه کنم خودمو، بعد من 3سال قبلا ت ...

سوال اولتون در مورد ۶ ماه به ۶ ماه ، بعله عزیزم شما توی سایت گزینه عدد ۶ میزنید ک کل مبلغ ۶ ماه یکجا واریز میکند .

لازم نیست به شوهرتون چیزی بگید ، حتما خودتون بیمه کنید واسه خانما خیلی نیازه ، میشه به دردی زد بالاخره .

درمورد سوال دومتون که شرکت واستون بیمه رد کرده ، بله عزیزم جزو سوابقتون در نظر گرفته میشه همیشه و توی سامانه هست و نگران نباشید اصلا .

سوال آخرتون : بنظرم شما از همین الان بیمه واریز کنید و موکول نکنید به سالهای بعد ؛ چون هرسال هزینه بیمه بیشتر و بیشتر میشه و هزار جور اتفاق میفته ، از الان بیمه واریز کنید .

در صورتی خانم میتونه ۴۵ سال بازنشسته بشه که توی کار سخت فعال باشه ، در هرصورت الان ۵۵ سال به بعد میشه درخواست بازنشتگی داد .

اگه توانشو دارید ۲۰ سال واریز کنید ، میتونید حقوق ۳۰ سال دریافت کنید اونوقت .

سوال اولتون در مورد ۶ ماه به ۶ ماه ، بعله عزیزم شما توی سایت گزینه عدد ۶ میزنید ک کل مبلغ ۶ ماه یکجا ...

خیلی ممنون عزیزم اون آخر گفتی 20 سال بریزم حقوق 30 سالو بگیرم یعنی چی. مگه نباید 30 سال پرداخت کنم تا حقوق 30 روز بگیرم

بعد من الان 35سالمه، اگه بخوام 20سال پرداخت کنم

3سال هم بیمه دارم، اونوقت یعنی 17 سال

میشه 52 سالم اگه زنده بمونیم تا اونوقت بعد اون بمن حقوق کامل کارگر تامین اجتماعی میدن که الان 11 تومنه؟ 

خیلی ممنون عزیزم اون آخر گفتی 20 سال بریزم حقوق 30 سالو بگیرم یعنی چی. مگه نباید 30 سال پرداخت کنم ت ...

یه قانونی هست متاسفانه یا خوشبختانه ...

کسی که ۱۰ سال واریز کنه یا ۱۵ سال ، حقوق ۱۰ سال میگیره یا حتی ۱۹ سال بریزه حقوق ۱۰ سال میگیره 

کسی که ۲۰ سال بریزه حقوق ۳۰ سال میگیره ...

این قانون قرار بود عوض بشه ولی خب هنوز تغییرش ندادن .

شما توی سن ۵۵ سال میتونید درخواست بازنشتگی بدید و پول دریافت کنید ( مثلا همون ۱۱ تومن الان ) 

سن خوبیه شروع کردید دیر نشده ... از الان واریزکنید

من خودم۲۳ سالمه و ۳ سال شده دارم واریز میکنم .

یه قانونی هست متاسفانه یا خوشبختانه ...کسی که ۱۰ سال واریز کنه یا ۱۵ سال ، حقوق ۱۰ سال میگیره یا حتی ...

ببخشید واقعا شرمنده یه سوال دیگه هم دارم، اگه بری سرکار، اون بیمه که دادی برات محسوب میشه؟ 

بیمه زنان خانه دار شدی؟ میشه بگی ماهی چقد میدی