2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

782 بازدید | 22 پست

خودش گفت بریم باغ ، اومدیم باغمون

داداشش زنگ زد بهش ما اومدیم نزدیک باغ بیا بیرون، رفت با داداشش بیرون، بعد از یک ساعت اومد که ناهار خورد، حالا هم پاشد رفت ، گفت من اینجا حوصله م سر میره 

منم تنها موندم و همه میگن کو شوهرت 

حالم ازشون بهم میخوره، نمی‌فهمن ما یه خانواده ایم و می‌خوایم پیش هم باشیم 

چرا من به این شوهر کردم، چراااااااااااااااااا

خدایا جونمو بگیر راحتم کن 

از آدمی که مسئولیت پذیر نباشه بدم میاد واقعا  یعنی چی اصلا. زن گرفتی باید پیش زنت باشی 🚶‍♀️تو ...

خداوکیلی خودش گفت بریم باغ پدرت 

الان من چکار کنم؟ برادرش به راحتی می‌تونه برنامه مونو عوض کنه ، می‌تونه جدامون کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم تنهایی رفته با خانوادش نمیدونم کجا رفته

بعدشما ناراحت نیستی؟اعصابت خورد نمیشه؟دعوا درس نمیکنی؟نکنه من غیر عادیم🤔

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بعدشما ناراحت نیستی؟اعصابت خورد نمیشه؟دعوا درس نمیکنی؟نکنه من غیر عادیم🤔

منم برام مهم نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خودت شوهرتون خاسته ک بره ،کسی زورش نکرده ک 

از خودش اراده ندارع ک بگه ن نمیام امروز با خانمم هستم 

مام ک فعلا شوهر خابه

مادرشوهر هم ک مقعد جاری و برادرشوعر رو میلیسه 

کلا از عید و سیزده و اینا بدم میاد 

عزیزم اشکالی نداره که اونم ادمه دوست داره پیش خانوادش باشه مثل شما که دوست دارید پیش خانوادتون باشید

صبح با شما بوده عصرم یه سر رفته با خانوادش اونم ادمه وبه خانوادش تعلق خاطر داره باز خوبه مجبورتون نمی کنه که شماهم برید وتحمل کنید

سخت نگیر دوست من وتعطیلات رو به کام خودت وشوهرت تلخ نکن شماهم با خانوادت خوش باش

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
خودت شوهرتون خاسته ک بره ،کسی زورش نکرده ک  از خودش اراده ندارع ک بگه ن نمیام امروز با خانمم ه ...

منم از ۱۳ به در خوشم نمیاد همه جا شلوغه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم برام مهم نیست

جدی میگی؟من باشم قهر میکنم گاش میتونستم مثل شما باشم ما دیشب دعوامون شد سر یه چیز مسخره بعد اون دعوارو شروع میکنه من جیغ و داد میکنم چون زور میگه و نمیتونم بهش ثابت کنم همه چیز باید وفق مرادش باشه عین باباشه باعث شده مامانش افسردگی شدید بگیره الان از دیشبه کم محلی میکنه و یه کلمه حرف نمیزنه وای با رفتاراش دوباره دعوا راه میندازه و آدمو دیوانه میکنه من چرا نمیتونم بیخیال باشم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

جدی میگی؟من باشم قهر میکنم گاش میتونستم مثل شما باشم ما دیشب دعوامون شد سر یه چیز مسخره بعد اون دعوا ...

اهمیت نده اینطور که باید همیشه در حال دعوا باشی

منم از ۱۳ به در خوشم نمیاد همه جا شلوغه

متاسفانه یا خوشبختانه ما جاش رو داریم 

ولی کلا بدم میاد هم از عید هم ۱۳😑😑

اصلا عید تمام برنامه هام رو ریخته بهم 

درهفته ۶روز میرفتم ورزش،از ۲۰اسفند تعطیل شد 

گند بزنن ب عید 

چیه خدایی یکماه تعطیل میکنن 

همون پنج روز بسه دیگه 

مردم ا قبل عید و بعد عید تعطیل میکنن سر خود