2777
2789
عنوان

رسپی کوکو مرغ

303 بازدید | 7 پست

بچها میخام دستور یه غذای اسون و خوشمزه رو براتون بزارم دوس داشتین درست کنین خیلی خوشمزس😋😍

مواد لازم

سینه مرغ یک عدد

سیب زمینی چهارعدد متوسط

تخم مرغ چهارعدد

نمک ب مقدار لازم

زردچوبه ب مقدارلازم

پودر سوخاری یک پیمانه کوچک

فلفل ب مقدارلازم

دستور پخت

اول سینه مرغ و سیب زمینیارو جدا میزارین ابپز بشه کاملا پخته بشه بعد ک کاملا پخته شد میزاریم سرد بشه بعدازسرد شدن سیب زمینیارو رنده میکنیم و مرغ مون روهم ریش ریش میکنیم این کارو میتونین با چنگال هم انجام بدین بعد مرغ و سیب زمینیارو باهم مخلوط میکنیم و تخم مرغ هارو بهش اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سوخاری رو بهش اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تا وقتی ک ب دست بچسبه بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم

نوش جونتون😊💐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالامن یه آموزش بدم خیلی راحتتروخوشمزه تر..هم مرغو هم سیب زمینی وپیاز رو بدون اینکه بپزید چرخ کنید ادویه و...بزنید بعدسرخ کنید عالی میشه.چون بپزید وامیره وروغن زیادیم میخواد

حالامن یه آموزش بدم خیلی راحتتروخوشمزه تر..هم مرغو هم سیب زمینی وپیاز رو بدون اینکه بپزید چرخ کنید ا ...

ن گلم اصلا وا نمیشه الان دارم درست میکنم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

من چند مدت پیش این مدلی درست کردن خیلی خوشمزه شد 

یکم سینه نرغ داشتم یکمم گوشت چرخ کرده هردوشو چرخ کردم سیب زمینی هم رنده کردم با پوذر سوخاری که از نون فانتزیا گرفتیم با سماق و نمک و زعفران و فلفل. یدونه. تخم مرغ قاطی کردم واقعا خوشمزه شد