2777
2789

یکی از دوستامو حدودا ۸ ساله میشناسم

چیزی که اخیرا خیلی تو دوستیمون بولد شده دخالتش تو رابطه من با نامزدمه

مثلا اینکه درمورد اوضاع رابطمون میپرسه، بدون اینکه من ازش مشورت بخوام درباره‌ش نظر میده، گاهی پشت سرش بد حرف میزنه و کلا با دید منفی نگاه میکنه و این حس منفی درمورد درست بودن اون آدم و حتی ادامه نامزدی(!)رو به منم سعی میکنه منتقل کنه به وضوح

بهشم چیزی میگم میگه تو داری اشتباه میکنی، ازش برای خودت بت نساز یه وقت، من صلاحتو میگم و...😐

این درحالیه که حتی حضورا تاحالا نامزدمو ندیده

خودش دوسپسر داره، من هرگز به خودم اجازه ندادم تاحالا که دربارش سرخود نظر بدم یا پشت سر اون پسر بد حرف بزنم

شما تجربه مشابه داشتین؟ نظرتون چیه در این باره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در مورد روابط عاطفی هیچ‌کس حتی خواهرم کنجکاوی نمی کنم و سوال نمی پرسم و اجازه دخالت در مورد خودم را هم به هیچکس نمیدم. به هیچ وجه راجع به نامزدتون و روابطتتون با کسی دردل نکنید، چون همین راه را برای دخالت و کنجکاوی های بعدی باز می کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

گلم تشخیص دادی آدم سمی برا زندگیته اما بازم باهاش ادامه میدی، ازش فاصله بگیر اما 

اگه به بودن دوستت در زندگیت نیاز داری قاطعانه بگو که نمیخوام راجع به زنگی خصوصیم حرف بزنم و اون بخشی رو دوست دارم که مربوط به خود و خودته و همین طور که میبینی هرگز از زندگی خصوصیت ازت چیزی نپرسیدم و نمی پرسم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

بنظرم بخاطر اینکه تو بهش رو دادی اینجوری راحت حرف میزنه یبار که حرف زد جلوش واستی و بگی به کسی ربطی نداره خودش میفهمه نباید حرف بزنه

ببین دقیقا قبلنا دوستای منم تو روابطم خیلی دخالت میکردن کلی بعد ازدواجم اصلا حرفی نه راجع به مشکلاتم و نه خوشیام نگفتم دیگه چیزی نمیگن.

من در مورد روابط عاطفی هیچ‌کس حتی خواهرم کنجکاوی نمی کنم و سوال نمی پرسم و اجازه دخالت در مورد خودم ...

میدونی جالب اینجاس که من معمولا درددل نمیکنم، خودش قشنگ میاد میپرسه 

بحثم عوض میکنی بهش برمیخوره😂

راجب رابطت بهش چیزی نگو چیزیم پرسید کوتاه و با سردی جواب بده اگرم دیدی حرفای منفی میخواد بزنه بحثو ع ...

همین کارو میکنم همش

توقع دارم متوجه بشه داره ایگنور میشه و کارشو تکرار نکنه ولی نمیشه