2777
2789

دستور میده فقط! اینو بیار اونو بیار!

پریودم و دلدرد از صب کلافه ام کردم

تو اتاقم دارم از درد به خودم میچیپم هی صدام میزنه ناهار بیار واسی بار دوم!

دیدم انقد داد میزنه پاشدم ب زور کشیدم براش بشقابو گذاشتم رو اپن

اینم پایین اپن نشسته بود حاااااضر نبود دستشو بلند کنه بشقابو برداره

خیلییی حرصی شدم لیوان ابو ریختم رو سرش غذا رو هم ریختم تو قابلمه 

قابلمه روهم تو کابینت قایم کردم

اومدم ب دلدرد خودم بنالم

بشدتتتت تنبله لباسااشم انتظار داره ما جمع کنیم

پیرهنش دیشب وسط پذیرایی انداخته بود پارش کردم تیکه میکشم باهاش

دارم میگم حاااضر نیس پاشه یه لیوان اب برداره بخوره

هی بلند میگه اب بدنم کم شه تو مقصری

گلوم خشک شه تو مقصری

چیکاااااار کنم من با ایننن

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد حرصم میگیرهههه

دقیقاااااا

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

اصلا اهمیت نده بهش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چندسالشع الدنگ

خرسیههه واس خودش

خواستگاری رفتن براش

اون میگه تو چرا شدی غلام در خدمتش  هندزفری بزن بزار اینقدر داد کنه که خسته بشه

وقتی لباساش کف خونس مجبورم جمع کنم

مدام ظرف کثیف میکنه مجبورم بشورم

یک دلیل که از فرزند پسر متنفر هستم همینه

داداش من که حال بهم زن ترین موجود جهانه

همین امروز چون نتو خاموش کنم کمتر وصل شه

بهمون گفت کاش همتون بمیرید منم بمیرم‌راحت شم

سر یه اینترنت 

حالم از پسر بهم میخوره