2777
2789
عنوان

بیکاری بد دردیه

179 بازدید | 5 پست

دلم میخواد یه کسب و کار کوچیک هم شده داشته باشم یه منبع درآمد واسه خودم 

خیاطی و گلدوزی بلدم لباسایی ک میدوزم روشون گلدوزی میکنم تو اینستا هم پیج دارم ولی اونقدرا فالوور ندارم ک کارام دیده شه جدیدنا هم حوصله عکس گذاشتن و ادیت ندارم از یه طرف هم بیکاری باعث میشه نشخوار ذهنی بگیرم هی فکر کنم به چیزای الکی یا تو ذهنم با کسایی که خوشم نمیاد دعوا کنم 😕😅پاک دارم خل میشم کاش یه مغازه داشتم خودم لباس میدوختم میفروختم 😕

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
میتونی بری با مغازه دارا صحبت کنی باهاشون کار کنی یا تو کارگاه های خیاطی کار کنی انشالله مغازه هم می ...

چند وقت پیش با یه مغازه دار صحبت کردم انقدری پول نگیدن ک خستگی آدم از تنش در بره مثلا یه مانتویی که خودش ۷۰۰ میفروشه رو اگه من بخوام همونو بدوزم فقط هزینه پارچه +۵۰ الی ۷۰ هزینه ی دوخت بهم میده این خیلی کمه توی  خیاطی پدر کمرم در میاد 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخام یه حرفه داشته باشم دقیقا مثل شما کاش میشدا

بخدا من آرزومه ، از بس کاری ندارم احساس پوچی میکنم دلم میخواد مفید واقع شم همش به خودم میگم چقدر باید کارای خونه برسم دلم میخواد منم درآمد داشته باشم یه زن قوی بشم بتونم استقلال مالی داشته باشم