2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین

56 بازدید | 6 پست

سلام از استرس اوتیسم شب و روز ندارم بچم ۱۳ ماهشه دستورپذیری نداره فقط در این حد ک کلاه بذارم جلوش بگم بکن سرت بریم ددر برداره بکشه به سرش یا کفشش همینطور برداره سعی کنه بکنه پاش کلمه معنی دار نمیگه اشیا رو نمیشناسه اسم ببرم نگاه نمیکنه بگم بابا کو به باباش نگاه نمیکنه بای بای نمیکنه بگم دست بزن نمیزنه هر وقت خودش دلش بخواد انجام میده کسی هست یا بوده بچش اینجوری بوده باشه و سالم باشه

ما متخصص تشخیص نیستیم بهتره بچه رو ببری متخصص چکاب کنه تا از این استرس رها بشی،درمورد حرف زدن که اکثر بچه ها تاخیر گفتار دارن جاری خودم می‌گفت تا دو سال و خورده ای بچه اش یه مامان بابا هم نمیگفته،ببین به صورتت و مخصوصا چشمات نگاه میکنه؟ دستشو دراز می‌کنه بیاد بغلت؟ اگه یه صدایی دربیاد برمیگرده سمت صدا ؟ یا می‌خنده ؟

ما متخصص تشخیص نیستیم بهتره بچه رو ببری متخصص چکاب کنه تا از این استرس رها بشی،درمورد حرف زدن که اکث ...

همه رو انجام میده پیش روانپزشک هم بردم گفت سالمه 

من همش ترسو استرس دارم میگم نکنه پسرفت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه رو انجام میده پیش روانپزشک هم بردم گفت سالمه  من همش ترسو استرس دارم میگم نکنه پسرفت کنه

چرا مگه اوتیسم دارین تو فامیل ؟

عزیزم چرا برچسب میزنی به بچه ات؟ ببین من یه مادرم یه بچه چهار ساله دارم خدا شاهده روزی نبوده که بگم خدایا شکرت،خداروشکر کن برای داشتن این بچه،توجه خودتو از مریضی و اینا بردار خدایی نکرده دعوت می‌کنی به زندگیت، هر روز صبح وقتی خوابه برو بالاسرش بگو خدایا بابت داشتن این فرشته سالم سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم ،دستتو بذار رو قلبت بگو رب شرح لی صدری و یسر لی امری، مطلقا اجازه نده این فکر. بیاد تو سرت فقط و فقط شکرگزاری کن ،میخنده بگو خدایا شکرت ،غذا میخوره بگو خدایا شکرت،پیج بازی ملینا رو تو اینستا فالو کن انقد بازی داره باهاش بازی کن روزانه خیلی ،دست و پاشو با روغن ماساژ بده تو آفتاب،رها کن این فکرای مزخرف ،بهترین و شیرین ترین روزای خودت و خودشو داری خراب می‌کنی،پزشک بچه رو چک کرده چرا رها نمیکنی این فکرارو

چرا مگه اوتیسم دارین تو فامیل ؟ عزیزم چرا برچسب میزنی به بچه ات؟ ببین من یه مادرم یه بچه چهار ساله ...

نه نداریم اخه دست خودم نیست دلهره تمام وجودمو گرفته اخه کارای ک انجام نمیده از علائم اوتیسم هست خدایا

نه نداریم اخه دست خودم نیست دلهره تمام وجودمو گرفته اخه کارای ک انجام نمیده از علائم اوتیسم هست خدای ...

مهم ترینش ارتباط چشمیه که داره ،بعدم بچه ها باهم فرق دارن دوست من یکی از بچه هاش یک سالگی راه می‌رفت و حسابی. حرف میزد ولی این یکی ده ماهشه تپلی تنبله حتی هنوز سفت نمی شینه چهار دست پا نمیره،بیخیال دلت تنگ میشه واسه این روزا بخدااااا بچتو بغل کن باهاش عشق کن،بسپر بخدا تمام دلواپسی هاتو و ندیدشون بگیر