2789
عنوان

تشنج نوزاد

635 بازدید | 27 پست

سلام دختر من ۲۳ روزش بود که وقتی میخاستم‌از بغلم بزارمش روی زمین یه دفه دستو پاش خشک میشد صورتش سرخ و چشاش دو دو میزد در حد چند ثانیه بردمش دکتر یه شب بیمارستان بود گفتند چیزی نیس‌الان‌سه ماهشه تو این مدت تقریبا ۴یا۵ دفه دیگه اینجوری شد و فقط موقه ای که میخام‌بزارمش روی زمین روی‌پام خلاصه از بغل بزارمش این حرکات بهش دست‌میداد ..به شوهرم‌میگم بیا ببرمیش‌دکتر مغزو اعصاب‌میگه من از الان‌بچه رو همچین دکترایی‌نمیبرم‌.به نظر شما تشنجه توروخدا کمکم کنید و اینکه بچه اولمه و من خودم‌هیچ کسو ندارم که کمکم کنه نه پدری نه مادری...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زردی همون اوایل داشت خوب شد ...به تنهایی نمیتونم حداقل شوهرمم باید باشه که همراهی نمیکنه و اجازه نمی ...

والا من لاغرم بنیه هم ندارم. دست تنها وپیاده و بااتوبوس دخترم و میبردم بهداشت. دکتر. پارک

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

والا من لاغرم بنیه هم ندارم. دست تنها وپیاده و بااتوبوس دخترم و میبردم بهداشت. دکتر. پارک

درست میگی ازون نظر نمیگم .وقتی همراهی نمیکنه یعنی پول نمیده لج میکنه نمیزاره برم وگرنه خودم به تنهایی میبردمش تا الان 

درست میگی ازون نظر نمیگم .وقتی همراهی نمیکنه یعنی پول نمیده لج میکنه نمیزاره برم وگرنه خودم به تنهای ...

پس حداقل تا بهداشت محله تون ببر ببین اونا چی میگن. بهداشت ک نزدیگه دکترهم داره

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه