2777
2789
عنوان

بچه میارین زود؟!

140 بازدید | 17 پست

خواهشا زود بچه نیارین البته این ها به شانس ولی خیلی دیدم ک بچه های مریض بچه هایی که اذیت میشن تو این دنیا خدایا خودت هوای همه رو داشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دیر یا زودش ربط داره؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

البته سن خیلی بالا هم ریسک بعضی از بیماریهارو داره واینکه ممکنه اگه دیر اقدام کنن شاید هیچوقت بچه دار نشن بهتره هرکس باتوجه به شرایط زندگیش این تصمیم مهمو بگیره

ان شاالله خدا به همه ی ارزومندای بچه فرزندان صالحو سالمیو عنایت بکنه 

من نزدیک ۳ ماهه ازدواج کردم چن روزه فهمیدم باردارم  بازم خداروشکر خیلیا کلی هزینه میکنن بچه بی ...

ببخشید اگه یک وقت ناراحتت شدین ا این تاپسک انژی منفیم همه اینطوری نیستن ک میدونید منظورم کلا چیه دیگه

البته به شرایط و فرد بستگی داره ولی خ وقتی مثلا ۳۰ سالت باشه باردار بشی درکت  بالاتر  تا ی ...

اگر به سن و سال بود درک و شعور ک انقدر مادرشوهر بی شعور نداشتیم.

برای بچه دار شدن بقیه توروخدا نسخه نپیچید هرکسی طبق شرایط خودش تصمیم میگیره دیگه بزارید اختیار رخت خوابش دست خودش باشه

اگر به سن و سال بود درک و شعور ک انقدر مادرشوهر بی شعور نداشتیم. برای بچه دار شدن بقیه توروخدا نسخه ...

درسته حرفتون من نسخه نپیچیدم ولی میگم هرچی به وقتش خوبه اخه شما خودت زندگیای خیلی از بچه ها رو ندیدی طلاق میگیرن بچه میارن منم میگم شرایط فرق میکنه ولی بهتر یکم احتیاط باشه و الان هم ک فلم پیشرفت کرده و بهتر تحت پزشک باشه خانم باردار عزیز همین

اگر به سن و سال بود درک و شعور ک انقدر مادرشوهر بی شعور نداشتیم. برای بچه دار شدن بقیه توروخدا نسخه ...

همه اینطوری نیستن ک طرف ۲۰ سالش هیچ درکی نداره از زندگی و بچه داری بعد یک بچه دیگ‌هم میاره یا مثلا یکی تو همین نی نی سایت میگفت ۱۸ سالم با یک پسر سرباز فرار کردم حالا گیر داد باردار بشم به همین زودی