2777
2789
عنوان

۲ تا بچه دارم

216 بازدید | 14 پست

ی دختر ی پسر با فاصله ۱ سال و نیم الان پسرم ۸ سالشه دخترم ۶ و نیم

بعد کلا از بچه دیگه زده شدم خیلی سخته خدایی

دیروز خواب دیدم ی دختر دنیا اوردم نمیدونم چرا حس شیرینی بود بچه هام ۳ تا شده بودن اما برام عجیب بود ک اون حس برام خوب بود

شوهرمم میگه کاش بیاریم 

تو بیداری باز برام سخته اما اون شیرینی تو خواب چی بود؟اسمشم میگفتم بزاریم شیرین چون حس خوب و شیرینی بود

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

من سومیم توو راهه انگار از ۲۰ سال نازایی باردار شدم انقدر خوشحالیم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من سومیم توو راهه انگار از ۲۰ سال نازایی باردار شدم انقدر خوشحالیم

من میترسم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میترسم واقعا

چه ترسی ، دو تا واقعا کمه مخصوصا پشت همی ها زود میرن خونه خالی میشه و خوراک دعوا خخخخ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اگه شرایطش داری بیار این دو تا پشت سرهمن باهم از خونت میرن تنها میشید

خیلی سخته برام

اذیت شدم بااین دوتا

بعد چند وقت حامله شدی  دوتای دیگ چندسالشونه

اولی ۶ سالشه ، دومی رو از دست دادیم ، سومی دو سالشه ، و الان باردارم خدا خواسته ، چون منو شوهرم تک فرزندی طولانی کشیدیم خیلی دوست داریم خانواده پرجمعیت

چه ترسی ، دو تا واقعا کمه مخصوصا پشت همی ها زود میرن خونه خالی میشه و خوراک دعوا خخخخ

چون خیانت دیدم دوران بعد زایمانم .کلا نفرت دارم از بارداری .اون تایم ن واسه خودم وقت داشتم ن شوهرم نمیخوام‌تکرار بشه

منم اولی لم سقط شد  دومی 3/5 سومس سقط شد  الانم دارم میگم بیاریم

منم یکی بین اولی و دومی سقط کردم بعدش جلوگیری نکردم گفتم باید بیارم

چون خیانت دیدم دوران بعد زایمانم .کلا نفرت دارم از بارداری .اون تایم ن واسه خودم وقت داشتم ن شوهرم ن ...

پس اتفاقا گروه قدرتمندی تشکیل بده برای خودت ، منم روز های خیلی بد دیدم از خیانت عادی هم بدتر.... حالا می‌خوام تیم خودمو تشکیل بدم خخخخخ

پس اتفاقا گروه قدرتمندی تشکیل بده برای خودت ، منم روز های خیلی بد دیدم از خیانت عادی هم بدتر.... حال ...

🤣

🤣

بخدا اگر بدونی چه بلایی سرم آورد شوهرم همین الان گریه ت میگیره ولی اصلا روم نمیشه بگم ، یا علی بگو گووووور بابای هرکس رسیدگی میخواد ، من الان ۴ هفته س توو بسترم هایپرامزیس دارم میگم گور باباش من بچه میخوام

بخدا اگر بدونی چه بلایی سرم آورد شوهرم همین الان گریه ت میگیره ولی اصلا روم نمیشه بگم ، یا علی بگو گ ...

انشالله ک خدا سلامتی بده

من اخه باباشونو خیلی دوس دارم

دوس ندارم تو شرایطی باشم ک ازش دور شم