2777
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی امید دارم که خدا بخشیده باشه چون واقعا الان که فکر میکنم پشیمونم بدجور

اشتباه گفتین...چطور خدا میتونه بخشیده باشه!

فک میکنین خدا کمتر از پدرمادرا هستن که نوزادشون هرکاری دلشون خواست بکنن بازم بهش محبت میکنن

پس اون خدایی که درنظر دارین خدا نیست

إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا( در ترجمه آیه هفتاد سوره فرقان آمده:مگر آن کسانی که از گناه توبه کنند و عمل صالح به جای آرند، پس خدا گناهان آنها را بدل به حسنات گرداند، و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.) اگر توبه کنی دیگه سمتش نری و به جاش عمل صالح انجام بدی حتما بخشیده میشی و حتی گفته گناهان تبدیل به حسنات میشن. خدا بنده ای که توبه میکنه رو دوست داره. جلد سوم کتاب طعم شیرین خدا رو بخون اگر تونستی حتما بگیرش عالیه راجب توبه و بخشندگی بسیار زیاد و مهربانی بی نهایت خداست.

إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَ ...

خیلی تشکر میکنم آیات قرآن سند محکمیه که نشون میده خدا میبخشه البته می‌دونم اگر حق الماس باشه باید جبران بشه فقط میخواستم مطمئن بشم خدا ازم ناراحت نیست

خیلی تشکر میکنم آیات قرآن سند محکمیه که نشون میده خدا میبخشه البته می‌دونم اگر حق الماس باشه باید جب ...

آیه ۵۴ سوره انعام:وَإِذَا جَاءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ ۖ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَىٰ نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ ۖ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ هرگاه آنان که به آیات ما می‌گروند نزد تو آیند بگو: سلام بر شما باد، خدا بر خود رحمت و مهربانی را فرض نمود، که هر کس از شما کار زشتی به نادانی کرد و بعد از آن توبه کند و اصلاح نماید البته خدا بخشنده و مهربان است.) بله باید جبران بشه ولی اگر توکل کنی به خدا و از خود خدا از ته دلت کمک بخوای خودش کمکت میکنه که جبرانش کنی🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

پس با این اوصاف توبه معنایی نداره؟!

توبه! اگه منظورت از خدا بخشش بخای نه لازم نیست چون دائما داره اینکارو انجام میده

اگه دوس دارین بگین عاشقشین اره میتونین بگین

خدا شمارو دائما تو عشق خودش ثابت نگه میداره و شما حکم نوزادو دارید که خودشو گم کرده