2777
2789
عنوان

صبحانه چی بخورم جز لبنیات؟؟

2420 بازدید | 11 پست

اصلا میلم ب لبنیات نیست تو این بیست و چندسال فک نکنم ۳۰تا صبحانه خورده باشم اصلا عادت ب صبحانه ندارم

ولی این چند وقت احساس ضعف می کنم

چی بخورم؟؟

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ ابپز  با كاهو و گوجه و خيار و پاپريكا ( همه رو حلقه اي برش بزن ) بزار وسط نان و با يكم مايونز اگه مايونز نخواستي اول رو نان يكم كره بزن و بعد  از همه چند تيكه براز و نوش جان كن. 

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

حلیم

عدسی

شیره و ارده

کره و عسل یا مربا

پنیرو گردو

خوراک سیب زمینی وقارچ

گردو و بادان وکنجد را بکوب و قاطی عسل کن و بخور.خیلی مقویه

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

بهتره واسه صبحونه از سوسیس و سس وآبمیوه های مصنوعی و...استفاده نکنی.هم سیری کاذب میاره هم چون به صورت ناشتا هستی ضررش چندین برابره

رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین

پنکیک...میتونی موادشو از شب قبل امادخ کنی اتفاقا بهترم هست جا میفته. صبح هم بزن یه دور و سرخ کن ملاقه ملاقه.با شکلات صبحانه و موز یا توت فرنگی هم بهش اضافه کنی موقع خوردن خیلی خوبه یا با چای یا قهوه بخور 

من میوه خیلی میخورم تابستونا نون پنیر هندونه میخورم. یا نون و هندونه خیلیم حال میده. یا سیب و موز مثلا با پرتقال.

کره و مربا تمشک و نون عالیه.

نون تست و خامه و نوتلا وااااای 

کورن فلکس

کیک خونگی با چای یا قهوه

نیمرو یا تخم مرغ ابپز با خیار شور و اب نارنج. 

کروسان بخر مال نان سحرو. بعد ثبح بزار بیست ثانیه تو مایکرویو گرم شه با شیر بخور عالیه به به

منم زیاد اهل صبحانه نیستما ولی وقتی میخورم لذت میبرم

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست