2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست
باز هرخبری شد بهم بگو نگرانت شدم ..اخه ماچرا نمیتونیم مث بقیه ی بارداری و زندگی نرمال داشته باشیم😔 ...

مرسی گلی❤

میدونستی هرکی اومده تاپیکم الان بارداره🥺خداروهزاربار شکر کردم اولیش تو بودی بعدی هم دوستمه یکیشم دو روز پیش فهمیده بارداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلی❤ میدونستی هرکی اومده تاپیکم الان بارداره🥺خداروهزاربار شکر کردم اولیش تو بودی بعدی هم دوست ...

برا من ک کاش نبودم ب دردسر افتادم .. ایشالا اخری ام خودتی و به خوبی سپری میکنی بارداریتو🤲

🖤دخترم🖤
زیاد هم نبود کمم نبود!اصلا نمیدونستم حاملم!پریود شدم!

من بارداری سر دخترم تا تشکیل قلبش جوری خونریزی داشتم بدتراز پررریود ک برام موند و اخرش اینجوری شد .. دست خودشه بسپر به خودش

🖤دخترم🖤
من بارداری سر دخترم تا تشکیل قلبش جوری خونریزی داشتم بدتراز پررریود ک برام موند و اخرش اینجوری شد .. ...

الهی. انشالله دلت آروم شه عزیزم.بازم فکراتو بکن.دنیا هنوزم ادامه داره اینطوری خودتو ذره ذره آب میکنی که پدر و مادرتم غصه بخورن؟به عواقب کارت فکر کن.امیدوارم شادی بیاد تو زندگیت و قلبت

بخاطر شرایطت روانشناس برو 

من بعد ۶ سال دوا و دکتر حامله شدم همین ۶ ماه پیش 🙂.

ولی توی ۳ماهگی از دستش دادم یهو افتادم به خونریزی کورتاژ شدم .

💔💔💔💔ولی قسمت خدا بود ما چه میدونیم شاید خدا میخواد یه جایی غافلگیرمون کنه🙂🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"