2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه این چه جرفیه شما تلاش تو گن اینا حق شونه 

چرا حقشونه!!! 

ببخشید پدرشون رفتن رزمندگی کردن به بچه هاشون چه!! 

خود شهیدا راضین حق ما خورده شه!!! 

چه حرفی میزنید:/

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
عه این چه جرفیه شما تلاش تو گن اینا حق شونه 

خب ای کاش به اونیکه رفته جنگیده این حقوق رو بدن مثلا خدمات پزشکی رایگان یا ...

واقعا حق بقیه اینجوری پایمال میشه

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

چرا حقشونه!!!  ببخشید پدرشون رفتن رزمندگی کردن به بچه هاشون چه!!  خود شهیدا راضین حق ما ...

عزیزم گسی که پدرش شهیده ینی پدر نداره....

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
هزارن ادم توی این کشوز هستن ک پدر ندارن این شد دلیل؟، 😂

خب اون پدر با خواست خودش رفته جلو

ولی من میگم کلا سهمیه ای ها دانشگاه داشته باشن جدا از بقیه باشن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
خب اون پدر با خواست خودش رفته جلو ولی من میگم کلا سهمیه ای ها دانشگاه داشته باشن جدا از بقیه باشن

خب همین دیگ

خواست خودش بوده

من برای شهید ها ارزش قائلم ولی باید توی چیزهای دیگ ای بهشون امکانات داده بشه نه کنکور! 

باز دانشگاه جدا اگ داشتن بهتر بود

عزیزم گسی که پدرش شهیده ینی پدر نداره....

عزیزم بخدا من خودم آدمی ام که بشدت برای شهدا و اینجور افراد احترام قائلم... 

ولی آخه این درسته! مگه فقط بچه های شهید پدر ندارن! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خب اون پدر با خواست خودش رفته جلو ولی من میگم کلا سهمیه ای ها دانشگاه داشته باشن جدا از بقیه باشن

بله این حرفتون کاملا متینه 

یا دانشگاه جدا... یا حتی هزینه تحصیلشون رو بدن... کتاب بخرن براشون... چمیدونم پانسیون اختصاصی بذارن در اختیارشون که بتونن واسه کنکور آماده شن و... 

ولی نه اینکه رشته و رتبه رو دو دستی تقدیمشون کنن و حق مارو ضایع! 

خدا شاهده دختر عمه من 5 درصده 

پدرش از پدر من سالم تره! خب این شد دلیل واقعن.؟ 

بله این حرفتون کاملا متینه  یا دانشگاه جدا... یا حتی هزینه تحصیلشون رو بدن... کتاب بخرن براشون ...

دوستم رتبه منطقه اش ۱۳۰ هزار بود ولی با سهمیه شده بود ۶ هزار با چشمای خودم دیدم کارنامه شو

پزشکی اینا نه ولی راحت رشته های پیرا رو میرسوند 

حتی خودشم قبول داشت سهمیه حقشون نیست 

اینجا اونایی که سهمیه دارن دو قورت و نیمشون باقیه اما بازم میفهمن حقشون نیست و بدون سهمیه هیچی نمی‌شدن 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام