2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم به پسرم گف بی حیا

274 بازدید | 11 پست

پسر برادر شوهرم و پسرم سر سه چرخه باهم دعوا داشتن بعد پسرم چرخ رو زد به پای مادر شوهرم خواهر شوهرم به پسرم گف چقد بی حیاست پیش جاریم انقد ناراحت شدم البته من تو خونه بودم صداشو شنیدم به نظرتون ناراحت کننده است یا من خیلی زود رنجم 

چه ربطی به حیا داشت؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما عمه ها دشمن نیستیم که

شاید از روی ناراحتی یه همینجوری یه چیزی گفته

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

والا ما عمه ها دشمن نیستیم که شاید از روی ناراحتی یه همینجوری یه چیزی گفته

آخه درست جلوی پنجره ما وایستاده نمیگه ها حداقل یجوری بگم مامانش نشنوه همین خواهر شوهر تو ای ام اس واسه شوهرم به من گفته توله سگ گفته شبیه آدم نیستم 

آخه درست جلوی پنجره ما وایستاده نمیگه ها حداقل یجوری بگم مامانش نشنوه همین خواهر شوهر تو ای ام اس وا ...

چرا چتایه بقیه رو میخونی؟ 

عجب  اهمیت نده

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

خب تو پیامش به من توهین کرده یعنی شما بودین ناراحت نمیشدین عجبا  

نه چت بقیه رو نمیخونم 

شاید حالش خوب نبوده شاید اشتباه برداشت کرده 

شایدم کلا مریضه چرا باید اهمیت بدم  مشخصه که یکم فضولینا

نه چت بقیه رو نمیخونم  شاید حالش خوب نبوده شاید اشتباه برداشت کرده  شایدم کلا مریضه چرا ...

اولا چت بقیه نبود چت شوهرم بود دوما توله سگ خیلی توهین بزرگیه به نظر من 

شما هم اولا یا ازدواج نکردی یا خواهر شوهر نداری یا اگرم داری تو یه حیاط باهم زندگی نمیکنین واسه همین درکی از این مسئله نداری 

اولا چت بقیه نبود چت شوهرم بود دوما توله سگ خیلی توهین بزرگیه به نظر من  شما هم اولا یا ازدواج ...

باشع درست میفرمایید به حرص خوردنتون ادامه بدین