پسر برادر شوهرم و پسرم سر سه چرخه باهم دعوا داشتن بعد پسرم چرخ رو زد به پای مادر شوهرم خواهر شوهرم به پسرم گف چقد بی حیاست پیش جاریم انقد ناراحت شدم البته من تو خونه بودم صداشو شنیدم به نظرتون ناراحت کننده است یا من خیلی زود رنجم
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
آخه درست جلوی پنجره ما وایستاده نمیگه ها حداقل یجوری بگم مامانش نشنوه همین خواهر شوهر تو ای ام اس وا ...
چرا چتایه بقیه رو میخونی؟
عجب اهمیت نده
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
از خواهر شوهرم متنفرم البته از یکیش اون یکی باهم رابطه مون خوبه ولی کاش میتونستم یه جوری این نفرت رو از دلم پاک کنم چون میدونم اول از همه خودم اذیت میشم
خب تو پیامش به من توهین کرده یعنی شما بودین ناراحت نمیشدین عجبا
نه چت بقیه رو نمیخونم
شاید حالش خوب نبوده شاید اشتباه برداشت کرده
شایدم کلا مریضه چرا باید اهمیت بدم مشخصه که یکم فضولینا
اولا چت بقیه نبود چت شوهرم بود دوما توله سگ خیلی توهین بزرگیه به نظر من شما هم اولا یا ازدواج ...
باشع درست میفرمایید به حرص خوردنتون ادامه بدین