cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19428 عنوان بچه ها ی سوال ..من بقیه شب های قدر رو.. 311 بازدید | 25 پست خواستم بیدار بمونم ولی خوابم بردامشب فقط مونده..اگ امشبو بیدار بمونم فق کافیه؟نمیدونم دلم هوس کرد یهو ..بیدار بمونم تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست.. 1403/01/12 | 10:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9909 بله لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19428 فردا اصلیشه عه واقعاپس خوبه🥲 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
1370elaheart عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 9885 امشب هست با پس فردا شب ▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█
53 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 9740 به قول جامی:ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانیهر شب شب قدر است اگر قدر بدانیشب قدر شبزندهدار بودن مقدمهای برای هدف بزرگتریه... خداپسندانه زیستن در تمام ایام و اوقات زندگی.
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19428 امشبو بیدار بمون ولی پسفردا شب میگن خیلی مهم تره اونم حتما بیدار باش طی روز بخواب که شب اذیت نشی اینجوری ک میشه ۴ شب🥲چ جوریاس من حساب کردنم فک کنم مشکل داره تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19428 به قول جامی: ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی هر شب شب قدر است اگر قدر بدانی شب قدر شبزندهدار ... چ قشنگ.. تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19428 نه دیگه پریشب شب اول بود امشب شب دومه پس فرداشبم شب سوم واهایییییی نگو بینشون ی روز فاصلس😂💔نخندی بم هاااا من نمیدونستم🥲پس اوکیهههههمتشکرم تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12071 فرداشب اصلیه ست . شبی ک سرنوشت یه سالمون رو برامون مینویسن و رقممیزننان شالله ک امسال سرنوشت و زندگیمون رو با خوشبختی و سلامتی گره بزنن . و همینطور سال ظهور اقا باشه 🙏🏻 از هرچی ظلم و بدبختی و کینه ست نجاتمون بده اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤