2777
2789

خواستم بیدار بمونم ولی خوابم برد

امشب فقط مونده..

اگ امشبو بیدار بمونم فق کافیه؟

نمیدونم دلم هوس کرد یهو ..بیدار بمونم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بله 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به قول جامی:

ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی

هر شب شب قدر است اگر قدر بدانی

شب قدر شب‌زنده‌دار بودن مقدمه‌ای برای هدف بزرگ‌تریه... خداپسندانه زیستن در تمام ایام و اوقات زندگی.

امشبو بیدار بمون ولی پسفردا شب میگن خیلی مهم تره اونم حتما بیدار باش طی روز بخواب که شب اذیت نشی

اینجوری ک میشه ۴ شب🥲

چ جوریاس من حساب کردنم فک کنم مشکل داره

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
به قول جامی: ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی هر شب شب قدر است اگر قدر بدانی شب قدر شب‌زنده‌دار ...

چ قشنگ..

نه دیگه پریشب شب اول بود امشب شب دومه  پس فرداشبم شب سوم

واهایییییی نگو بینشون ی روز فاصلس😂💔

نخندی بم هاااا من نمیدونستم🥲

پس اوکیههههه

متشکرم 

فرداشب اصلیه ست . شبی ک سرنوشت یه سالمون رو برامون مینویسن و رقم‌میزنن

ان شالله ک امسال سرنوشت و زندگیمون رو با خوشبختی و سلامتی گره بزنن . و همینطور سال ظهور اقا باشه 🙏🏻 از هرچی ظلم و بدبختی و کینه ست نجاتمون بده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤