2777
2789
عنوان

خوشتیپی خیلی خوبه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی  

افراد خوش‌سیما و گیرا رو به عنوان مبلغ بین افراد مستضعف می‌فرستاند تا مهربانی کنند، غذا به دستشون برسونن، کمک بیماران کنند تا با ترکیب احسان و خوش‌رفتاری و حسن وجه و گیرایی به دینشون گرایش پیدا کنند.

تو کشور خودمون هم وقتی بیماری جذام گسترش پیدا کرده بود و افراد جذامی رو از شهرها بیرون می‌کردند، تو جاهای در حاشیه شهر مثل حاشیه شهر تبریز گرد هم اومده بودن و از معدود کسانی که از جهان خارج برای کمک بهشون می‌اومدن عده‌ای از همین زنان و مبلغان مسیحی بودند.

اینقدر که نی نی سایت در و داف داره معلوم چرا من میرم خیابون یدونه درو داف نمیبینم😭😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

کاش منم اعتماد بنفس تورو داشتم،همه میگن خوشگلی خوش تیپی ولی باور نمیکنم چاق میشم میگم باید صورتمو ظر ...

من هیکلم رو فرمه ینی ن لاغرم ن چاق مثلا شکم ندارم ولی بقیه جاهام پره و واقعا هرچی میپوشم قشنگ به تنم میشینه

من هیکلم رو فرمه ینی ن لاغرم ن چاق مثلا شکم ندارم ولی بقیه جاهام پره و واقعا هرچی میپوشم قشنگ به تنم ...

منم هیکلم پره و قدم بلند یکم شکم بعد زایمان آوردم ولی قیافمو دوس ندارم تو عکسا شبیه اونی نیست که تو آینه اس🤣بینی هم عمل کردم ولی بازم همون حال دارم،یه روز میگم کاش خیلی سفیدتر بودم یه روز میگم کاش یکم سبزه تر بودم، انقد که من با ظاهر خودم درگیرم اگه تمرکز کرده بودم رو یه کاری الان نخبه بودم 🤣