2777
2789

من دلم میخواست انجام بدم خواهرم پشیمونم کرد البته من بینیم عمل نکردم ولی افتادگی لب بالا دارم خیلی دلم میخواست انجامش بدم ولی ابجیم گفت زشت میشی☹

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همراه با عمل بینی یکی از اقوام نزدیکم انجام داد با دکتر محبی

قشنگ شد؟ جاش چطوره ؟  قبلش لبش کوچیک بود؟ دهنش جلو نیومده؟ ببخشید زیاد پرسیدم 🙏❤️

لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

من دلم میخواست انجام بدم خواهرم پشیمونم کرد البته من بینیم عمل نکردم ولی افتادگی لب بالا دارم خیلی د ...

لبت چه طوری هست؟ کوچیک یا بزرگ؟ منم قبلا یبار وقت گرفتم حتی پول واریز کردم نرفتم  چون ترسیدم 

لبت چه طوری هست؟ کوچیک یا بزرگ؟ منم قبلا یبار وقت گرفتم حتی پول واریز کردم نرفتم  چون ترسیدم&nb ...

لبهای من خوبن نه بزرگ نه کوچیک ولی تازگی ها که لاغر شدم لبهام افتادگی پیدا کرده.

شما چی لبهات خوبن؟

تو خود نی نی سایت از چند نفر پرسیدم گفتن که دوستاشون انجام دادن جالب نشدن.

من بهنوش طباطبایی دیدم دلم خواست انجام بدم اتفاقا منم از دکتر وقت گرفتم ولی بازم ترسیدم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
لبهای من خوبن نه بزرگ نه کوچیک ولی تازگی ها که لاغر شدم لبهام افتادگی پیدا کرده. شما چی لبهات خوبن؟ ...

من دوستم سانترال انجام داده بود ولی من قبلش باهاش آشنا نشده بودم ک قبلش ببینم ولی بعدش لبش خوب بود جای بخیه هم معلوم نبود زیاد . منم لبم یکم افتادگی داره و گوشتیه دلم میخواد سانترال کنم 

من دوستم سانترال انجام داده بود ولی من قبلش باهاش آشنا نشده بودم ک قبلش ببینم ولی بعدش لبش خوب بود ج ...

اگر دکترش خوبه خب پیش همون دکتر برو حداقل کارش دیدی ولی من کار دکتر شهرمون ندیدم واسه همین ترسیدم که انجام بدم ولی مطمئنم اخر یروز من انجامش میدم 🤦‍♀️

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
اگر دکترش خوبه خب پیش همون دکتر برو حداقل کارش دیدی ولی من کار دکتر شهرمون ندیدم واسه همین ترسیدم که ...

نمیدونم واقعا😣میترسم. انجام بدم بد شه بعد چجوری برگردونمش