2777
2789
عنوان

«واسم جالبه»

191 بازدید | 11 پست

تو اين سايت همه چي ديدم جز اينكه در مورد ني ني حرف بزنن 

دختراي مجرد { در مورد دوس پسر وكراشو و...}

خانماي متأهل {مادر شوهر،جاري،خواهر شوهر..}

آقايونم {دنبال همه هستن هههه}

{ وقتي ميخواي از حضور آقايون شاكي باشي پس تو هم مجردي نبايد اينجا باشي }

{اگه قراره مادر بشي اونم قراره پدر ني ني بشه}

كلام آخرم بگم 

اين سايت عموميه وبا ورود اقايون ممانعت نشده با يه سرچ كردن توگوگل اولين سايتي كه مياد بالا ني ني سايته خيلي از ما خواننده خاموش بوديم پس در مورد از تايپكاي +18 بپرهيزد تا آدماي مريض مزاحمتون نشن

درسته فضای مجازی مختص خانما نیست و آقایون هم میتونن بیان درسته ولی اینجا سایت راجع به نی نی و بارداریه داستانش فرق داره نسبت به اینستاو تگلرام و کلاب هوس و توییتر بیشترین جمعیتی که تو این سایته خانمه و از مشکلات زندگی و زنانه صحبت میشه درست نیست آقایون یسری تاپیکارو بخونن و حداقل میخونن نظر ندن چون مسائل زناس و مهتر اکثر خانمای اینجا متاهل هستن چون سایت مربوط به مادرا و بارداراست پس دلیلی نداره ی سری آقایون اینجا ریکوئست بدن و دنبال دوستی باشن فرهنگ داشتن و شخصیت زن مرد و نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته فضای مجازی مختص خانما نیست و آقایون هم میتونن بیان درسته ولی اینجا سایت راجع به نی نی و باردار ...

قسمتي از حرفاتو تاييد ميكنم

كسي مزاحمت كرد يا تو چنين تايپكي مشاركت كرد شخصيت خودشو نشون ميده در جا گزارش بزنيد تعليق بشه كار سختي نيس 

حضور شما مفیده چقدر صحبت هاتون و تایپیک هاتون قشنگه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!