2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 53 پست
کامل جواب بده دبگه😔🥲

خب. چی بگممممم این برا چشم سومهههه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی خیلی زود نه و باید صبور باشید🌹 فکرش درگیر شماست 🌹 شما یروزی میخواید پیام بدید ولی اینکار ...

همین چند روز پیشا تاپیک زدم ازتون پرسیدم من کی باردار میشم گفتین بزودی. 

الان سر موعدمه و احساس میکنم باردارم

عزیرم تو رو خدا منم بگووو متین رو چیکار کنم این دودلیتش از بین برههههه و اینکه متین به مادر مهدیه ...

علاقه داره، خوبه🌹

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خب ببخشید سوالم زیاد شد الان متین به مادر مهدیه زنگ میزنه

تقریباااا به زودی

علاقه داره، خوبه🌹

@۰ارونا۰سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید من دو تا آزمون معلمی شرکت کردم کدامش را قبول میشم و چه رشته ای؟زمان ازدواج، مشخصات و شغل کسی که در نهایت با آن ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

تقریباااا به زودی

عزیزم شما حس ششمتون واقعا خیلی قویه 

گفتین به زودی ازش خبر میشه شد واقعا 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👏👏👏👏دمت گرم 

فقط یه سوال دارم اقای متین واقعا به مادر مهدیه برای ازدواج زنگ میزنه یا ن

[QUOTE=333880165]حرفاش خیلی درسته هاااا واقعا حس ششمههههه[/QUOTEمرسی عزیزم آینده واقعا دست خدا هست کسانی بودند بیرون از سایت و هم داخل سایت حال را کاملا درست به من گفتند ولی آینده را نه،اگر هم درست گفتند در حد کمی درست گفتند،آینده با تصمیمات ما تغییر می کنه

آره ولی خیلی زود نه و باید صبور باشید🌹 فکرش درگیر شماست 🌹 شما یروزی میخواید پیام بدید ولی اینکار ...

ببخشید حص ششم ولی میشه مال منم جواب بدی

به نظرت راهمو دارم درست میرم؟پشیمون نمیشم از کارم؟