2777
2789

تازه فهمیدم باردارم دیشب شوهرم به خانوادش گفت ولی اونا انگار واسشون مهم نبود با اینکه خیلی بهم گفتن باردارشو

خواهرشوهرم یه پسر ۲ ساله داره و الانم بارداره اون یکماه پیش که گفت باردارم خیلی براش خوشحال شدن و ذوق کردن ولی دیشب تنها واکنش مادرشوهر من این بود که به دختر و دامادش گفت بچتون خیلی خوش قدم بوده و رفت خوابید😐😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا برات مهمه ،،اینقدر حساس نباش خودت و شوهرت مهم هستید بزار بقیه هر رفتاری می‌خوان داشته باشن ولی کاش هنوز نگفته بودی 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
قرار نبود بگیم شوهرم خیلی ذوق داشت گفت

میفهمم ،،ولی از این به بعد چیزی نگو حتی در مورد جنسیت بچه ،،،اگر پرسیدن بگو نمیدونیم‌نمیخوایم‌هم‌بدونیم مهم هم نیست هر چی هست خدا کنه سالم و سلامت باشه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

عزیزم از نه ماه بارداریت لذت ببر، مبارکه، یاد بگیر برات مهم نباشن چون اونطور که مشخصه برا تولدهای سال به سال بچه هم زیاد سر و دست که شما انتظار داری نخواهند شکست پس کاملا خودت را بیخیااااااال کن از رفتار تمام خانوادش

به خونواده ای که داری عشق بده اصلا خوشخال باش خیلی پیگیر حاملگیت نباشن تا بسلامت زایمان کنی

بخدا کمتر از ادم بدونن و پیگیر باشن ادم راحت تره

اینا برای رشد ماست اولش درد داره دلمون میگیره

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت