2777
2789
عنوان

بیاین

84 بازدید | 18 پست

من با یه آقایی تو رابطه بودم ۳سال بعد تصمیم به جدایی گرفتم یکی دوروزه 

به صورت اتفاقی متوجه شدم ی پیج داشتن که من وقتی ازش خواستم با اون پیج فالوم کنه بهم گفت رمزشو یادم رفته ندارمش

ولی اسم همون پیجش رو عوض کرده 

شما بودین چه فکری میکردین؟

من از همه جا بلاکش کردم و براش نوشتم 

خیلی درد داره متوجه بشی یکی ک س سال باهاش بودی کوچیک ترین مسیله رو بهت دروغ گفته بمن گفتی رمز این پیجت رو نداری ولی الان اسمش رو عوض کردی 

دل آدم می‌شکنه نمیبخشمت 

بهانه ای شد که کلا ازت دل بکنم 

خیلی ناراحت شدم اشکم در آمد قلبم درد گرفت 

حس میکنم تمام مدت خیلی چیزای بیشتری ازم پنهان کرده یا نگفته بهم من ساده بودم نفهمیدم 

حق داشتی بنظرم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بدون داشتن رمز هم اسمو عوض کرد

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

من فک میکردم دوستانه جدا شدیم ولی تا این دیدم دلم ب خودم سوخت خیلی دلم شکست ک من چی فک میکردم این چط ...

همینکه جوابش رو دادی خیلی حرفه ها 👏🤍

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
منم پاتنرم پیجشو بهم نمیده فعلا که باهمیم

این پیج خصوصیش بود ۵۰تا فالور بیشتر نبود 

ی پیج عمومیش فالو داشتم ک الا ماشاالله فالور دختر زیاد داشت 

با یه پیج کاری 

ک فقط اون پیج عمومیش رو من داشتم پیجش هم ب اسم خودش نبود ی اسم دیگ داشت کلا عمومی بود 

میشه بدون داشتن رمز هم اسمو عوض کرد

چطور ؟؟

ینی من اشتباه برداشت کردم ؟

نمی‌دونستم اگه ک همچین چیزی هست 

چون بم گفت ازین ب بعد تعهدی نداریم فک کردم بخاطر دوست دخترای جدیدش اسم پیجش عوض کرده ک ‌پیدا نکنم پیجش رو

چطور ؟؟ ینی من اشتباه برداشت کردم ؟ نمی‌دونستم اگه ک همچین چیزی هست  چون بم گفت ازین ب بعد ت ...

برداشتتو نمیدونم 

ولی عوض کردن اسم پیج ربطی ب داشتن رمزنیس

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

میخواستم چیزی ننویسم ولی حس کردم ت دلم بمونه بیشتر اذیت میشم دیگ نوشتم براش 

کلا قیدشو بزن مردا بیشتر فقط استفاده میکنن از ادم

خب چطوری میشه بدون داشتن رمز اسم پیج رو عوض کرد؟  اینستا همچین قابلیتی داره؟

اره داره