2777
2789
عنوان

سردمه

130 بازدید | 13 پست

چجوری قلبموگرم کنم سرما میخورم بدتراز هق هق اشکیه بی صدامیادپایین بدون بغض تنهااون اشک دردناک ترین گریست فقط یدونه هست 

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مردایی که تامیبینید یه زن شکست خورده. مثل لاشخورادورش نگردین میخوام خوتون درخواستاتونو پاک کنید حیف اسم مردبرای شماهااینجانی نی سایه براخانومااینجاروهم کردین محل رل پیداکردن 

اون مردایی که تامیبینید یه زن شکست خورده. مثل لاشخورادورش نگردین میخوام خوتون درخواستاتونو پاک کنید ...

ولمون کن تورو خدااااا توام ایستگاهمونو این موقع که میخوایم کپه مرگمونو بزاریم گرفتیا!!؟؟

اونا که فک میکردیم مردن ان از آب در اومدن وااااای به حال بقیه

یه تاجی
ولمون کن تورو خدااااا توام ایستگاهمونو این موقع که میخوایم کپه مرگمونو بزاریم گرفتیا!!؟؟ اونا که فک ...

چراتاتاپیک غمگین میزنم درخواست دوستی میدن 😡خونموبه جوش میارن کپه مرگتوبزار کی به توکارداره

چراتاتاپیک غمگین میزنم درخواست دوستی میدن 😡خونموبه جوش میارن کپه مرگتوبزار کی به توکارداره

خوب معلومه عزیزم چرا؟
چون از عنوان های تاپیکت معلومه یا خودت میخواری یا یه خواجه لاشی ای که فک‌کردی مام مث شما آششششششغالا اوسکولیم
نعععععع داداشششششش  اون ممه رو لولو برد
در جریان باش و حداقل به شعور خودت توهین نکن
ریپ نزن چون جواب آدمایی مث تورو واگذار میکنم به باسنم

یه تاجی
خوب معلومه عزیزم چرا؟ چون از عنوان های تاپیکت معلومه یا خودت میخواری یا یه خواجه لاشی ای که فک‌کردی ...

گوه نخور‌ عوضی خودت میخواری که دنبال مردمیگردی اشغال

خوب معلومه عزیزم چرا؟ چون از عنوان های تاپیکت معلومه یا خودت میخواری یا یه خواجه لاشی ای که فک‌کردی ...

چیز خرتوباسنت عوضی