2777
2789

تحت تاثیر نی نی سایت قرار نمیگرفتم 

و ۱۸ سالگی ازدواج میکردم 

همونجا ک دیدم نه استعدادی دارم نه درسم خوب بود برم دانشگاه نه هیچی/:

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت تاثیر نی نی سایت قرار نمیگرفتم  و ۱۸ سالگی ازدواج میکردم  همونجا ک دیدم نه استعدادی ...

الان ازدواج کردی؟ 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
چند سالته؟ و چرا؟

۲۵مجردیو دوست دارم و از تنها بودنم لذت میبرم،بنظرم کسی نیس ک ارزش داشته باشه تنهاییمو حال خوبمو باهاش ب اشتراک بزارم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
۲۵مجردیو دوست دارم و از تنها بودنم لذت میبرم،بنظرم کسی نیس ک ارزش داشته باشه تنهاییمو حال خوبمو باها ...

تنهایی اذیتت نمی کنه؟

من تا قبل از بیست سالگی از ازدواج متنفر بودم و وابستگی شدید به خانواده  تا بیست سالم شد یهو عوض شدم عاشق ازدواج و داشتن همسر شدم  ولی هر چی خواستگار میومد یا پسندم نبود یا جور نمیشد تا ۲۵ سالگی که یکیجور شد و ای کاش هیچ وقت جور نمیشد کارمون به طلای کشید دلایلش بماند  تا سن ۳۱ مجرد موندم تا با یکی آشنا شدم و سال بعدش ازدواج کردیم یه جور ازدواج خودتحمیلی بود و اصلااااا دوسش نداشتم پسر بدی نبود ولی ذره ای به دلم نمینشست  ولی باهاش ازدواج کردم  الانم خداروشکر بچه داریم  ولی قلبا دلم با این آدم نیس  چون از اول دوسش نداشتم  و لذتی از زندگی مشترک نمیبرم گاهی حتی ازش بدمم میاد خیلی   تنها دلخوشیم بچه هامن

من تا قبل از بیست سالگی از ازدواج متنفر بودم و وابستگی شدید به خانواده  تا بیست سالم شد یهو عوض ...

تنهایی رو ترجیح می دی؟

تنهایی رو ترجیح می دی؟

من از تنهایی فرار کردم و ازدواج کردم  الان تنها تر شدم  چون اصلاااا با شوهرم همدل نیستیم  و اصلاااا بلد نیس با زنش مچ باشه رفیق باشه  همدل باشه   بخاطر همین از قبل هم تنها تر شدم خیلی تنهاتر    تنهایی که خوب نیس   ولی نباید برای فرار از تنهایی به هر کسی پناه برد  باید آدم مناسب باشه   همدل باشه