2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز تحمل چیکار میشه کرد   منم یه شهر دیگه دانشجو ام

باز دانشجویی خوبه میدونی برمیگردی تهش ولی زندگی تو یه شهر دیگه دور از خونواده مخصوصا وقتایی که دلت میگیره خیلی سخته

درخواست دوستیمو قبول میکنی دوست شیم باهم؟

سلام عزیزم

درخواست دوستی داده بودی نتونستم اونجا جواب بدم نمیدونم چرا ارسال نشد

خدا انشالله کمکت کنه بهترین زندگی رو داشته باشی تایپیکت رو دیدم منم مثل شما تنها دور از خونواده زندگی میکنم کاملا درکت میکنم ولی عزیزم این سایت جای درستی برای پیدا کردن دوست و هم صحبتی و درد دل نیس اینجا کاربر آقا زیاد هست و حتی خانم هایی که سواستفاده کردن از هم جنساشون به طریق های مختلف وظیفه خودم دونستم اینو چون تازه عضو شدی بهت بگم چند سال پیش تو شرایط شما بودم الان بچه دارم سرم گرمه ولی آرزومه برگردم اون زمانا تا کارای زیادی بکنم درسم بخونم هنری یاد بگیرم با همسرم وقت بیشتری بگذرونم و کلی کار نکرده کتاب بخونم و کلی چیز جدید یاد بگیرم کسب درآمد کنم اینجا واقعا جای دوستی خالص و پاک نیست مراقب خودت باش بهترین ها رو از خدا برات میخوام

سلام عزیزم درخواست دوستی داده بودی نتونستم اونجا جواب بدم نمیدونم چرا ارسال نشد  خدا انشالله ...

منم شرایطم مث شماس ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنین حداقل بتونم باهاتون درد و دل کنم